כל קשר בין הסיפור למציאות מקרי בהחלט
לחלק הראשון, לחלק השני, לחלק השלישי, לחלק הרביעי, לחלק החמישי, לחלק השישי
הלכתי בחזרה לחדר והזמנתי שירות חדרים. נכנסתי למקלחת זריזה, כדי שאספיק לצאת לפני שהאוכל יגיע. זה הרגיש טוב לשטוף את השמן והזיעה ממני. נשארתי בערך 5 דקות מתחת לזרם. יצאתי והתנגבתי, מרחתי לעצמי קצת קרם גוף, ועשיתי לעצמי עיסוי לשדיים מול המראה, כמו שאני אוהבת לעשות לפעמים אחרי מקלחת. באמצע העיסוי היתה דפיקה בדלת. לבשתי חלוק וניגשתי לדלת.
היה שם בחור צעיר עם האוכל שלי. החלוק שלי היה סגור, אבל הרגשתי שהוא היה רוצה הצצה. החלטתי לשעשע את עצמי, אז כשהלכתי לארנק שלי להוציא טיפ, שחררתי את החבל, ונתתי לחלוק להפתח. חזרתי אליו עם 10 יורו וחלוק פתוח, ככה שהפטמה של הציצי השמאלי שלי היתה חשופה. ראיתי שהוא בולע רוק, ומנסה למקד את המבט שלו בפנים שלי, אבל מצליח בקושי. הוא רק אמר "דאנקה", ויצא.
צחקתי לעצמי, ופשטתי את החלוק לגמרי אחרי שהוא הלך. החלטתי שאין טעם להיות לבושה בתוך החדר. התיישבתי בשולחן על יד המרפסת ואכלתי קערת מרק פטריות ומנת דג סלמון. באמצע הארוחה קיבלתי שיחת וידאו מאחותי, רנא. התלבטתי אם לענות לה, או ללבוש משהו קודם, אבל החלטתי פשוט לענות.
"היי רנא", דיברנו בערבית כמובן.
"אהלן מנאל, מה נשמע יקירתי?"
"מעולה, בדיוק אוכלת משהו בחדר"
"לבד? אין לך היום פגישה?"
"לא, סיימתי מוקדם היום, אבל אני לא לבד. פגשתי פה זוג גרמני נחמד וכנראה אפגש איתם יותר מאוחר"
"מה זה? אני מדמיינת או שאת לא לובשת חולצה?", היא נראתה מופתעת
"לא לובשת כלום האמת. אני בחדר לבד"
"לא מאמינה, תוכיחי"
"מה להוכיח? להראות לך?"
"כן!"
נעמדתי והרחקתי מעצמי את הטלפון והעברתי אותו לזווית ככה שתוכל לראות את כל הגוף שלי מלמעלה.
"אינעל דינאק הגוף שלך, יא מג'נונה, תני קצת מהציצי שלך לאחרים. ותחזרי לשבת, אחמד לידי, שלא יראה אותך ככה", אחמד היה בעלה.
"אינעל דינאק אחותך, שיראה מצידי", שתינו צחקנו.
"מקווה שאת לא עושה שם שטויות", היא אמרה.
"דווקא עושה הרבה שטויות, איפה אני אעשה שטויות אם לא פה?"
"אין עלייך, אחותי. מתי את חוזרת?"
"מחר בבוקר הטיסה"
"טוב, אז יאללה, תהני בלילה האחרון. אוהבת הרבה"
"גם אני אוהבת, רנא. שיהיה לילה טוב", שלחתי לה נשיקה, ניתקנו וחזרתי לאכול.
אחרי שסיימתי לאכול לבשתי משהו קליל לקראת הבילוי בספא. שרוואל לבן, וטי שירט בצבע כחול-ים עם הדפס של דג זהב. לא טרחתי ללבוש תחתונים וחזייה הפעם, ולא היה איכפת לי שהיה אפשר לראות את הבליטה של הפטמות שלי דרך החולצה, גם ככה רוב הזמן אבלה שם בעירום.
כשהגעתי לכניסה לספא, סופיה ותומאס בדיוק היו שם בדוכן ושילמו על כניסה. בניגוד אליי, הם היו לבושים ליציאה. סופיה לבשה ג'ינס צמוד ושחור, וגופיה אדומה עם הדפס כסוף מנצנץ. זו לא היתה חולצה צמודה, אבל הגזרה שלה היתה קצרה, ככה שאפשר היה לראות לה את הפופיק, וראו שגם היא בחרה לוותר על החזיה היום. החזה שלה נראה מאוד גדול בחולצה הזו. תומאס לבש מכנס שחור ואלגנטי, וטי שירט לבן עם צווארון וי, שהבליט את שרירי החזה שלו. שניהם היו נראים מעולה.
הם ראו שאני מתקרבת והתחבקנו והתנשקנו לשלום.
סופיה ואני נכנסו יחד לחדר ההלבשה של הנשים ותומאס הלך לחדר ההלבשה של הגברים, וקבענו להפגש בסאונה. התפשטנו מהר. מסתבר שגם היא, כמוני, הגיעה בלי תחתונים. היו איתנו עוד כמה נשים בחדר. שתינו לבשנו חלוק בלי כלום מתחת, בעוד נשים אחרות התפשטו ולבשו בגדי ים.
הלכנו לכיוון הסאונה עם מגבות, ותלינו את החלוקים שלנו בחוץ. נכנסנו ערומות. כבר לא הרגשתי צורך לכרוך סביבי את המגבת. תומאס כבר ישב שם עוד חמישה גברים ואישה אחת. קצת צפוף. סופיה ישבה מדרגה אחת מתחת לתומאס, ואני ישבתי לצידו. בצידי השני היה גבר אחר.
חלק מהאנשים היו עסוקים בשיחה בגרמנית, ולא הבנתי כלום. כולם היו ערומים וישבו על המגבות שלהם. לא היה מקום לשכב כמו שעשיתי אתמול. סופיה הושיטה את ידיה לאחור והניחה אותן על רגליו של תומאס, ונשענה עם הראש אחורה בין הרגליים שלו. הוא פיסק את רגליו כדי להקל עליה, והחל לעסות לה את הכתפיים. אני ישבתי לידו והרגליים שלנו נגעו אחת בשניה.
נשענתי אחורה ועצמתי עיניים, נהנת מהחום. תוך כמה דקות כבר הרגשתי את הזיעה על העור. פתחתי עיניים וראיתי שתומאס עדיין מעסה את הכתפיים של סופיה, ומנהל שיחה בגרמנית עם גבר אחר. הוא חייך אליי, ושאל אם הספקתי לאכול משהו, איך אני מרגישה, ועוד קצת סמול טוק. כשסופיה שמעה שאנחנו מדברים, היא הסתכלה עלינו וחייכה.
הסאונה היתה מאוד חמה ולא היה אפשר להשאר בה הרבה זמן. מידי פעם אנשים יצאו ונכנסנו, ובשלב מסויים התחיל להיות קצת יותר מרווח. ניצלתי את ההזדמנות ושיניתי תנוחה. התיישבתי באחת הפינות, בספסל של תומאס, עם הפנים אליו והגב שעון על הקיר. היה מספיק מקום כך שיכלתי ליישר את הרגליים על הספסל. הם היו במרחק נגיעה ממנו. הוא ליטף את הכתפיים של סופיה שישבה מתחתיו, ובאיזשהו שלב היא פנתה אליי ושאלה אם אני רוצה לצאת אחר כך למועדון.
"אני מקווה שכן, תלוי כמה עייפה אני אהיה אחרי הספא"
"כן, אני מניחה שגם אצלנו זה תלוי בעייפות שלנו", היא ענתה.
כבר עברו 10 דקות מאז שנכנסנו, אבל לא הייתי מוכנה לצאת. שלוש בחורות נכנסו, וזה אילץ אותי שוב לזוז ולפנות להן מקום.
סופיה קמה והציעה שנחליף מקומות, אז היא התיישבה עכשיו לצידו של תומאס, ואני ישבתי על המדרגה מתחת לתומאס. בהתחלה לא נשענתי אחורה כמוהה. נשענתי קדימה ונהנתי מהחום. אחרי דקה נשענתי אחורה, ודיי מהר התחלתי להרגיש את הידיים של תומאס מעסות לי את הכתפיים כמו שהוא עשה קודם לסופיה.
מעניין שהוא התחיל קודם לעסות אותי ורק אחר כך נשען קדימה ושאל "אוקיי?"
"זה נעים", אמרתי את מה שהרגשתי.
הושטתי את ידיי אחורה והנחתי על רגליו, שכמו שסופיה עשתה. אני מתארת לעצמי ששתיהם חייכו, אבל לא הסתכלתי. הרגשתי שסופיה היא האישה הכי פחות קנאית שפגשתי. תומאס התחיל לעסות אותי באופן עמוק, אבל זה לא כאב בכלל.
אחרי כמה דקות כבר היה לי קשה עם החום, ואמרתי להם שאני רוצה לצאת להתקרר קצת.
"כן, גם אני", שתיהם ענו ביחד.
יצאנו ביחד מהסאונה. האוויר בחוץ היה חם, אבל קריר ביחס למקום שיצאנו ממנו.
"שנשב קצת ליד הבריכה?", סופיה שאלה.
"אני רוצה להשטף קודם", אמרתי.
היא הנידה בראשה, כאילו אומרת "כמובן".
המקלחות גם היו מעורבות. היו שם 2 תאי מקלחת בלי דלתות. רק עם קיר פלסטיק שמפריד ביניהם, ככה שכל מי שנכנס יכול לראות. בחורה כבת 20 עם שיער שחור עד הכתפיים, וחזה קטן ויפה התקלחה בתא הקרוב יותר לכניסה למקלחות. סופיה נכנסה לתא השני. חשבתי שנתקלח בתורות, אבל היא לקחה אותי ביד ומשכה אותי אל מתחת לזרם. המים היו קרירים אבל לא מידי. תומאס הגיע והצטרף אל שתינו אחרי כמה שניות.
"לפעמים חברים צריכים להתחלק", סופיה אמרה וחיוך גדול על פניה. תומאס צחק.
שלושתנו היינו מתחת לזרם הגדול, וראיתי שתומאס מתחיל לסבן את סופיה. היה כיף לראות זוג כזה. ראו שהם מאוהבים ונמשכים אחד לשני בטירוף, ושלא הפריע להם להביע את זה בפומבי. הם התנשקו, והוא תפס לה בטוסיק.
"אני מרגישה שאני קצת מפריעה", אמרתי כי הרגשתי קצת כמו גלגל שלישי.
"לא, אנחנו ממש נהנים מהחברה שלך. אל תלכי. תרגישי בנוח", סופיה אמרה, ואז שניהם התחילו לסבן אותי. צחקתי ואמרתי "אתם בקושי מכירים אותי, אני תוהה איך אתם עם החברים האמיתיים שלכם".
"לא, לא, את הפכת להיות חברה אמיתית", תומאס אמר בזמן שהוא סיבן לי את התחת, "נהיה מאוד מאוכזבים אם לא תגידי לנו מתי את באה לבקר אותנו שוב".
סופיה חיבקה אותי, ותומאס חיבק אותי מאחורה, ככה שנמחצתי בין שתיהם. חיבקתי את סופיה בחזרה ונעשנתי עם הטוסיק שלי על תומאס. יכלתי להרגיש את הזין שלו.
אחרי החיבוק הם המשיכו לסבן אותי. כמו שאני וסופיה מרחנו אחת על השניה שמן באופן דיי זריז, לעומת האיטיות בה מרחנו את תומאס, ככה תומאס וסופיה סיבנו אותי הרבה יותר לאט, בהשוואה לאיך שתומאס סיבן את סופיה.
סופיה התחילה בגב התחתון שלי, וירדה לתחת, ואז התכופפה וסיבנה לי את שתי הרגליים. בינתיים תומאס סיבן לי את הכתפיים והגב, ואז עבר לצידי, והתחיל לסבן לי את הבטן. אחרי שהבאתי לו קצת ביד בפארק, לא הופתעתי כשהוא עבר לסבן לי את השדיים בלי לשאול. והוא לא סתם סיבן אותם, הוא חפן אותם ומעך אותם כמה פעמים, וסיבן אותם כמה פעמים לפני שהוא עבר הלאה. הרמתי אליו את המבט וחייכתי בזמן שהוא עשה, והוא החזיר לי חיוך. לא הפריע לי שהוא עשה את זה באופן קצת מיני. האמת היא שזה ממש חירמן אותי והפטמות שלי הזדקרו במיידי.
סופיה סיבנה לי את הכוס, אבל לא התעכבה שם יותר מידי. אחר כך אני וסופיה סיבנו את תומאס. לא פספסנו אף מקום בגוף שלו, אבל זה לא לקח הרבה זמן, והשארתי לסופיה לסבן אותו בזין ובתחת.
"בואו נצא לבריכה. נראה לי שאת המסאז' שלכן כבר קיבלתן", תומאס אמר.
כולנו יצאנו מהמקלחת, התנגבנו, לבשנו חלוק והלכנו לכיוון הבריכה. היו שם אולי 20 אנשים, ובערך 5 אנשים בתוך המים. עדיין לא היה תשע בערב, אז כולם לבשו בגדי ים.
היו הרבה כסאות פנויים, אז שלושתנו התיישבנו אחד ליד השני, סופיה על ידי ותומאס על ידה. אחרי כמה דקות, אשת הצוות מאתמול התקרבה אלינו והודיעה שבין 9 ל-10 בערב הבריכה תאפשר שחייה בעירום. סופיה שאלה כמה שאלות, ושוחחה איתה קצת, אבל זה היה בגרמנית, אז לא הבנתי יותר מידי. כשהן סיימו לדבר, סופיה אמרה "כמו שחשבתי, ההנהלה מנסה את זה כדי לראות מה התגובות. עד עכשיו היו תגובות טובות, ומעט תלונות".
שתי זוגות שישבו קרוב אלינו לא בזבזו זמן, הורידו את בגדי הים שלהם וקפצו לבריכה בעירום. אני חושבת שראיתי אותם גם יום לפני כן. היה זוג אחד, שניהם נראו בני 30, שנראו כמו דוגמנים. האישה היתה בערך מטר 80, חזה אגסי ממוצע ופורפורציונלי לגוף שלה, שזופה, בטן שטוחה לגמרי, ושיער שטני חלק וארוך – יפהפייה. הזכירה לי קצת את בר רפאלי, רק קצת יותר בהירה. חבר שלה היה עם שיער שחור ארוך, זיפים, ריבועים בבטן, ושרירים גם ברגליים, וזין גדול ונימול דווקא. לא יכלתי להוריד מהם את העיניים. תומאס קם, הוריד את החלוק, וקפץ לבריכה.
"טוב, אני לא יכולה להתפשט כשהם בסביבה", אמרתי בצחוק לסופיה.
"הו, יש לך גוף יותר יפה משלה, מנאל. תומאס מדבר על הציצי שלך מהרגע שראינו אותך", היא ענתה לי ברצינות.
"טוב, אני ממש לא מסכימה שיש לה גוף יותר יפה משלי, אבל אני כן אגיד לך שיש לך הרבה מזל. נראה שתומאס ממש ממש ממש אוהב אותך", ניסיתי להפחית לה את הקנאה.
"אה, אני יודעת", היא הבהירה לי שהיא לא דיברה מתוך קנאה, "אבל עדיין החזה שלי לא יפה וגדול כמו שלך וזה נורמלי לגמרי שהוא יסתכל וישים לב לאחרות. אל תטעי, אין לי שום בעיה שהוא מסתכל, וגם שמחתי שנתת לו למשש אותם במקלחת"
"יש לכם גישה מאוד מתקדמת, אני מכירה הרבה בנות שהיו עושות סצנה של קנאה על דבר כזה"
"אני רוצה שהוא יהיה מאושר ויהנה, ואני רק רוצה לדעת מזה. אני לא עיוורת, ואני לא רוצה שיעשה דברים מאחורי הגב שלי"
דיברנו דיי בשקט, אז אני דיי בטוחה שתומאס לא שמע אותנו מתוך הבריכה.
"אני ממש שמחה שפגשתי את שניכם. זה עשה את הביקור הזה הרבה יותר טוב, אבל אני ממש לא רוצה להכנס ביניכם ולפגוע במערכת יחסים שלכם בשום צורה. הרגשתי קצת אשמה היום בפארק כשעשינו לו מסאז' ונגעתי לו בזין", אמרתי לה.
"איזה שטויות. הייתי איתך, עודדתי אותך לעזור לי. אם היתה לי בעיה עם זה, לא הייתי מציעה לך, ואם היה לי לא נוח עם מה שקרה, את חושבת שהיינו באים לפה עכשיו? אני שמחה שתומאס מחבב אותך כל כך, כמו שאני מחבבת אותך", היא אמרה והושיטה לי יד, "בואי, נשחה קצת בבריכה".
היא הורידה את החלוק, ואני הורדתי אחריה, והלכתי לבריכה. עמדנו ביחד על שפת הבריכה, ערומות, נתנו ידיים, וקפצנו.
"זוכרת את הזוג שלא רצית להתפשט בגללה?", סופיה אמרה לי כשעלינו עם הראש מעל המים.
"כן"
"אז הגבר שלה לא הוריד ממך את העיניים עכשיו כשהלכת לבריכה וכשקפצנו".
חייכתי ושמחתי שאני שומרת ככה על כושר.
"הוא בטח רק צחק על פסי השיזוף שלי", אמרתי לה.
סופיה רק צחקה והשפריצה לי מים על הפנים, "את משוגעת, מנאל. אין לך כמעט פסי שיזוף, והוא בטח השתגע מהציצי שלך, כמו תומאס"
צחקתי גם והשפרצתי עליה בחזרה. שחינו לאט לכיוון של תומאס, שהיה במים העמוקים. הוא שוחח עם אחד הזוגות הגרמנים. כשהגענו, הוא הציג את שנינו. הזוג לא דיבר ממש אנגלית, אז השיחה דעכה דיי מהר, ונשארנו שלושתנו. ראיתי את "הדוגמנים" מתנשקים כשהם עומדים על שפת הבריכה, כשהידיים שלהם מונחות על התחת אחד של השניה. גם סופיה ותומאס התנשקו.
"בוא לא נשכח את האורחת שלנו", סופיה אמרה, ואז היא משכה אותי אליה ונתנה לי נשיקה עדינה על השפתיים, "החברה החדשה שלי", היא אמרה.
תומאס התקרב אליי, נצמד אליי, וגם נישק אותי על השפתיים, תוך כדי שהוא מניח שתי ידיים על הטוסיק שלי. זה הרגיש נעים ואפשרתי את זה.
יצאנו מהמים, וישבנו ערומים על הכסאות. סופיה ותומאס ישבו על אותו כיסא, כשהיא מלפניו, והוא מחבק אותה מאחור, ואני ישבתי על כיסא לידם. אחרי שתי דקות קמתי ושאלתי אם הם רוצים משהו לשתות ותומאס אמר שהם ישמחו.
ניגשתי לאיש הצוות שהיה שם גם יום קודם לכן, ובדרך עברתי ליד "הדוגמנים". שניהם חייכו אליי, אז חייכתי חזרה ואמרתי "הלו". הזמנתי שלוש בירות, ובזמן שחיכיתי להן, הגבר הדוגמן ניגש אליי.
"שלום, אני סבסטיאן", הוא דיבר באנגלית במבטא צרפתי כבד. אני יודעת קצת צרפתית אז הצגתי את עצמי בצרפתית. הוא ענה מייד בצרפתית, אבל דיבר מהר מידי, אז עניתי לו באנגלית "אני יודעת צרפתית בדיוק במידה בשביל להציג את עצמי ולא הרבה יותר"
הוא צחק, "לא, לא, אנחנו נהנים כשאנשים מנסים לפחות לדבר את השפה שלנו. את איטלקיה?"
"לא, ישראלית-פלסטינית".
הדוגמנית שמה לב שהוא מדבר איתי, וכנראה לא היתה לה גישה מתקדמת כמו סופיה, "סבסטיאן!", היא קראה לו בנימה קצת כועסת. הבירות בדיוק הגיעו אז אמרתי לו "נעים להכיר אותך", והתכוונתי לחזור לסופיה ותומאס.
איש הצוות הציע שהוא יביא לנו את הבירות, במקום שאני אקח את שלושתם. הלכתי איתו עד אליהם, הוא הגיש לנו את הבירות, עשינו לחיים ושתינו.
סופיה צחקה, "נראה לי שגרמת לתקרית דיפלומטית. היא עדיין מדברת ולא נראה לי שהוא אמר עדיין אף מילה", היא סימנה עם ראשה לכיוון הדוגמנים, וראיתי איך הוא עומד מולה ושותק.
"טוב, תני לי לעזור לו ולהראות לה שאין לה מה לדאוג", נשענתי לכיוון סופיה ונתתי לה נשיקה. התכוונתי שזו תהיה נשיקה קטנה בשפתיים, אבל היא פתחה את הפה, וזה גרם לי לפתוח את הפה, וללשונות שלנו להפגש. היא הניחה את היד שלה גבוה על הירך שלי, אני החזקתי אותה במותניים, והתנשקנו בערך 20 שניות. מייד כשסיימנו נשענתי חזרה אל הכיסא שלי, ואז תומאס נשען לכיוון שלי ונישק אותי. הוא גם פתח את הפה ושיחק עם הלשון שלו בפה שלי, הוא הניח יד אחת על הציצי והתנשקנו בערך חצי דקה. היד של סופיה עדיין היתה על הירך שלי בזמן שהתנשקתי עם תומאס, והרגשתי את הכוס שלי מתחמם מנוזלים.
"נראה לי שזה עבד. שתיהם בוהים בנו עכשיו", סופיה אמרה ושלושתנו צחקנו ממש.
"גרמנו לשלום עולמי", אמרתי.
רכנתי שוב לכיוון סופיה והתנשקנו שוב. הפעם היא העבירה את היד שלה לכיוון התחת שלי.
"אולי נחזור לסאונה?" אמרתי.
"אני רוצה לסיים את הבירה קודם", תומאס אמר.
"לחיי החברות שלנו", אמרתי ועשינו שוב לחיים.
סיימנו את הבירה והלכנו לסאונה. אף אחד מאיתנו לא טרח ללבוש את החלוק. כשחלפנו על פני הדוגמנים פשוט חייכתי.
היו רק שני גברים בסאונה כשנכנסנו. הם ישבו באחד הצדדים. עליתי לספסל העליון, פרשתי את המגבת שלי ונשכבתי על הגב. תומאס וסופיה התיישבו על יד הראש שלי, גם בספסל העליון. הגברים ישבו בצד השני.
באותו זמן כבר הרגשתי שהעירום הוא המצב הטבעי לי. עצמתי עיניים וחשבתי על זה, ודיי נדהמתי. ערומה בפארק, נותנת עיסוי לגבר ומביאה לו ביד בציבור יחד עם עוד אישה, מקלחת משותפת עם בחור ובחורה שאני בקושי מכירה, ערומה בסאונה, בבריכה, מחוץ לבריכה, מתנשקת בציבור עם בחורה, ואז עם הבן זוג שלה.. חשבתי מה כל החברים והמשפחה שלי בארץ ובכפר היו חושבים עליי, ושמחתי שהם לעולם לא ידעו..
שמעתי את תומאס מדבר עם הגברים בסאונה אבל לא הבנתי מילה. אחרי כמה דקות הגברים יצאו ונשארנו רק שלושתנו. סופיה שפכה קצת מים על האבנים החמות. אחר כך היא פרשה את המגבת שלה בקומה מתחתיי, ככה ששכבנו זו לצד זו, רק שאני על הספסל מעליה. תומאס נשאר ישוב ליד הראש שלי.
התחלנו לדבר על היציאה למועדון. שאלתי אותם כמה הוא רחוק, איזו סוג מוזיקה, אם יש מקום לרקוד וכו'. זה נשמע טוב. הייתי צריכה לקום בבוקר לטיסה, אבל לא מוקדם מידי. אמרתי להם שאני רק אצטרך לעלות לחדר להחליף בגדים.
עצמתי קצת עיניים, נהנתי מהחום. כשפקחתי אותן, ראיתי שתומאס עבר לקומה מתחתיי, יושב כשראשה של סופיה מונח על רגלו. זה לא היה ביג דיל, אבל שמתי לב שהוא מלטף לה את הציצי הימני והיא חייכה והסתכלה עליי.
עצמתי עיניים ואחרי כמה שניות הרגשתי יד על הציצי השמאלי שלי. פתחתי עיניים ושניהם חייכו אליי. הוא עדיין הניח יד על הציצי שלה ושיחק בפטמה שלי עם היד השניה.
"אמרתי לך שהוא אוהב את השדיים שלך. אם לך לא איכפת אז גם לי לא", סופיה אמרה.
עצמתי עיניים בלי לאמר מילה והוא פירש את זה כהסכמה. שמעתי אותם מחליפים מקומות ופקחתי עיניים. עכשיו תומאס היה על הברכיים בספסל מתחתיי, עם הפנים אליי, וסופיה ישבה לידו גם על הברכיים והסתכלה. הוא חפן עכשיו את שתי השדיים שלי, והתחיל ללקק לי את הפטמה.
"סופיה, את בטוחה שזה בסדר?" שאלתי אותה.
"אני אוהבת אותו, לשניכם מגיע להנות", היא ענתה, ונישקה אותי על השפתיים. הרגשתי את הפטמות שלי מתקשות ממגע הלשון שלו תוך כדי הנשיקה שלה.
"מה אם מישהו יכנס?", שאלתי כשסופיה התנתקה משפתיי.
"כן, את צודקת, מצטער. נסחפנו קצת. זה באמת לא לעניין אם מישהו יכנס ויראה אותנו ככה", תומאס אמר ועזב את הציצי שלי.
"זה בסדר, נהנתי מהמגע שלך", אמרתי לו, והבנתי שכמקומי הוא מרגיש צורך לשמור על הכללים של המקום ולא לקיים מגע מיני בסאונה בציבור, אבל מצד שני התבאסתי קצת וקיוויתי שאיכשהו נצליח להמשיך את זה בהמשך הערב.
סופיה נתנה לי עוד נשיקה קטנה ואמרה "בואו נזוז".
יצאנו ועשינו עוד מקלחת משותפת. היא היתה קצרה יותר הפעם, אבל עדיין כללה קצת נגיעות. הרשתי לעצמי לסבן לתומאס את הזין והטוסיק. אחר כך הלכנו לחדרי הלבשה. אני וסופיה התלבשנו ואחר כך התנשקנו במשך דקה. כשפקחתי עיניים מהנשיקה שמתי לב שהדוגמנית שם, לובשת תחתונים וחזייה, אבל לא אמרתי כלום. קבעתי עם סופיה להפגש עוד רבע שעה בלובי, ועליתי להחליף בגדים לקראת היציאה למועדון.
המשך יבוא
סיפור אירוטי יפה נהנתי לקרוא רק חבל שחלק 2 לא נפתח
למה לא נפתח?
https://exhilawriting.com/מנאל-מטיילת-מינכן-חלק-2/