קוקהולד 1

זה אמיתי?

הרשת מלאה בסיפורי נשים שבעליהן צופים בהן עושות סקס עם אחרים. בעלים שיושבים כנועים כשנשותיהם מזדיינות עם זרים מוחלטים או מכרים. נשים שבעליהן "משכירים" את שירותיהן וצופים בהן מתנות אהבים עם פרטנרים זרים. גברים שיושבים כנועים ומוצצים את הזרג של זר שזה עתה יצא מחלציהן של נשותיהם ומנקים את המיצים שלה ושלו. זה באמת קורה?

אתמול בבוקר הבנתי, הפנטזיה קיימת והגיעה גם אלי.

אנחנו זוג לא צעיר הורים וסבתא וסבא גאים ומאושרים. הסקס שלנו לא רב מאוד אבל תמיד עצמתי ומהנה.

אשתי, אשה בשלה שדיים לא גדולים, שיער מלבין וירכיים מלאות ומדושנות. נקיה משיער וסקסית בטירוף (כשהיא במצב הרוח המתאים).

השבוע, היא צלצלה אלי ובקשה שאבוא לאסוף אותה מכתובת מסויימת בה היא עסקה בתחקיר על אחת מלהקות הרוק המיתולוגיות של שנות ה 80 בתל אביב.

הגעתי אל מבנה תעשיה שמבחוץ לא רמז על מה שקורה בתוכו.

אחרי לחיצה על האינטרקום נכנסתי אל המבנה ועליתי במדרגות עם עיצוב של מערה. שביל צר בתווך לבן ענני משהו שהלך ונהיה ורוד. עברתי על פני כניסה לחלל מסויים שנשמעו מתוכו קולות דיבור והמשכתי למעלה כדי לגלול שהחלל העליון ריק.

ירדתי בחזרה אל החלל שבתוכו היו קולות ונדהמתי ממה שראיתי.

3 מחברי הלהקה ישבו על כסאות ליד שולחנות קטנים ועליהם שתיה ומאפרות עם סיגריות דלוקות.

אחרי הכניסה לחדר בחלל גדול, היתה מיטה זוגית גדולה. עליה שכב במערומיו סולן הלהקה. הוא היה  עירום כביום היוולדו. הזרג שלו (עדיין ישן) בצבץ מאחורי עכוזה של אשתי שהייתה לבושה בג'ינס אבל לא לבשה חולצה וחזיה.

היא נעה מעליו בתנועות חתוליות מנשקת את פניו לא ראיתי את שדיה אבל ידעתי שהם מטיילים על חזהו מענגים ומתענגים. לאט לאט היא ירדה כדי לתת לו מציצה לוהטת.

כחכחתי בגרוני והתעוררתי.

היא שכבה לידי ישנה שינה עמוקה. השמש כבר זרחה ואור קל בצבץ דרך חרכי התריסים. הזין שלי עמד כמו תורן מבקש לעצמו פורקן באשה שאני כה אוהב ומכבד.

התחלתי לעסות את ישבניה פולח אותם ומרמז לה בעזרת הזקפה שהגיעה העת לקום.

היה לנו זיון נהדר

מה זה אומר עלי?

הפרק הבא: https://exhilawriting.com/%d7%a7%d7%95%d7%a7%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%93-2-2/

 

Loading

מחשבה 1 על “קוקהולד 1”

תגובות ? (אין צורך להזדהות)

דילוג לתוכן