למען הסר ספק: זהו סיפור דימיוני. עלילת הסיפור, השמות, הדמויות, העסקים, המקומות והאירועים הם פרי דמיוני או משתמשים בהם באופן פיקטיבי! כל קשר בין עלילת הסיפור לבין ארועים שהתרחשו במציאות, כמו גם בין הדמויות הנזכרות ושמותיהן לדמויות או שמות של אנשים אמתיים, חיים או מתים או אירועים בפועל, הרי הוא מקרי בהחלט.
פרולוג
את דנה פגשתי בפעם הראשונה במעלית, יצא שעלינו ביחד, להכיר הכרתי אותה, בעצם כולם מכירים אותה, דוגמנית מפורסמת וּפְּרֵזֶנְטוֹרִית של חברת הלבשה ידועה שמופיעה בהרבה פרסומות והתמונה שלה תלויה בהרבה תחנות אוטובוס, חוץ מבערים חרדיות כמובן, שם זה טמא.
עלינו בשקט, כל אחד עסוק בעצמו, היא שקועה בפלאפון שלה ואני מזווית העין מציץ בה, במציאות היא אפילו יותר יפה ודרך בד חולצת הטריקו הדקה שלבשה, נראה שהיא עלתה בדיוק מחדר הכושר של הבניין ושעם חזה כמו שלה היא לא טרחה ללבוש חזייה, בלטו הפטמות הנוקשות.
"אימא'לה!" היא צרחה כשלפתע המעלית רעדה ועצרה בגלל הפסקת חשמל, "אימא'לה! אני הולכת למות" היא המשיכה לצרוח בהיסטריה, הפילה את הפלאפון שלה ותפסה חזק בידי, רועדת, "מה זה? מה קרה?" ואז הגנרטור חרום נכנס לפעולה והמשכנו אבל היא לא עזבה את ידי והמשיכה לרעוד.
כשעצרנו בקומה שלי התכופפתי והרמתי את הפלאפון שלה רציתי למסור לה אותו אבל היא המשיכה לאחוז בי בשתי ידיה וראיתי איך הברכיים שלה רועדות, "אתה גר פה?" היא שאלה בקול רועד, "אני צריכה מים, דחוף, ורגע לשבת, אם אפשר, בבקשה".
תמכתי בה, עזרתי לה ללכת והיא המשיכה לרעוד. הכנסתי אותה לדירה שלי, הושבתי אותה על הכורסה בסלון ומיהרתי למטבח להביא לה כוס מים קרים. היא שתתה בלגימה אחת וביקשה עוד, "אולי את רוצה קפה?" הצעתי.
"כן, תודה, זה יהיה נהדר, אספרסו חזק, בלי להמתיק" ושמעתי בקולה שהיא נרגעה קצת.
מה תודה, תתפשטי.
הכנתי לה אספרסו חזק וחזרתי איתו ועם עוד כוס מים, היא שתתה את המים ואחר כך את האספרסו ונראה לי שהיא הולכת ונרגעת, "תודה, באמת תודה, אתה לא מבין איך עזרת לי" ובפעם הראשונה היא גם חייכה, "באמת, באמת, תודה, תודה, תודה".
"מה תודה, תתפשטי" יצא לי בלי לחשוב המשפט הידוע של החבר'ה ומייד הבנתי איזה טעות עשיתי רק שלפני שהספקתי לתקן ולהתנצל היא קמה והתחילה להרים את חולצת הטריקו שלה.
"לא, זה רק משפט כזה, את יודעת, מהצבא, רק בצחוק, זה לא באמת" התחלתי להתנצל אבל היא עצרה אותי, "דווקא הכי מתאים לי שעכשיו שמישהו ינענע אותי" היא חייכה לעברי ומשכה את החולצה מעל לראשה והורידה, מגלה לי שצדקתי, שהיא בלי חזייה, ומציגה לפני את החזה הקסום שלה, ציצים גדולים, עגולים וזקופים עם עטרת פיטמה כהה ופיטמה גדולה נוקשה וזקורה, החזה שאין גבר בישראל שלא היה מוכן לשלם כדי לראות בעירום, "נו, היידה, תתפשט" היא הוסיפה אם זה לא היה לי מספיק ברור.
אם לרגע עוד חשבתי שהיא עובדת עלי מכנסי הטייץ שלה שירדו שיכנעו אותי ואני לא יודע איך אתם אבל אני, כשפצצה כזאת מזמינה אותי לזיין אותה, אני הולךְ, מה הולךְ? רץ! וזה בדיוק מה שעשיתי, התחלתי להתפשט במהירות.
הזדיינו על השטיח בסלון, היא על הגב ואני עליה, מיסיונרית. רגליה מפושקות ומורמות לצדדים ואני ביניהם, בתוכה, מוחץ את שדיה העסיסיים בחזה שלי, מרגיש את דקירת הפטמות הנוקשות, ומזיין אותה בתנועות ארוכות וחזקות המרעידות את גופה, מזיין לא מהר מדי ולא לאט מדי, בדיוק בקצב הנכון כדי לשלוח אותה לגמירה הראשונה שלה, "כן" היא גנחה בתשוקה והרגשתי את הכיווצים החזקים בנרתיק, "כן, הנה" היא המשיכה באותו קול חרמני ועטפה אותי ברגליה, לוחצת על ישבני ומצמידה אותי חזק לתוכה, "כן, הנה, זה בא לי" הרגשתי את הכיווצים החזקים בנרתיק ואיך הרטיבות פושטת וממלאת את הכוס שלה, "כן, הנה! עכשיו! גומרת! גומרת!!" היא נמתחה ונעצה את צפורניה בגבי ולרגע קפאתי, לא זזתי, עד שהרגשתי איך היא שוב מרפה את גופה ו"עוד, תמשיךְ" ואני המשכתי.
המשכתי, נהנה, הישבן שלי עולה ויורד והזין מחליק כבוכנה בנרתיק המשומן. היא שכבה תחתיי ועצמה עיניים, המתח שהיה קודם על פניה הפך למין חיוך רגוע כזה. "כן, תנענע אותי" היא לחשה ואני הגברתי את הקצב, "כן, ככה, ככה רציתי" היא הדריכה אותי, מרימה רגליים ומפשקת אותם חזק לצדדים, "כן, תמשיך, תמשיך" היא עודדה אותי והכיווצים בנרתיק חזרו, מתגברים, "כן, הנה, זה בא" היא לחשה בקול חרמני וחיבקה אותי ברגליה, נועלת את כפות רגליה, לוחצת על ישבני ומכתיבה את הקצב ואני זרמתי איתה, "כן, הנה, עכשיו!" היא צרחה וכל גופה נמתח כשעוד גמירה טלטלה את גופה, "כן, גמרתי, תמשיךְ, תמשיךְ, כן, זה בדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו".
היא שכבה, עדיין בעיניים עצומות, יפה כל כך ורציתי לנשק אותה אבל התביישתי, אולי בעצם פחדתי שנשיקה דווקא תהרוס את הרגע ולא נישקתי ו…הייתה גם גמירה שלישית, משותפת, הכי טוב משותפת, "בפנים!" היא צרחה כשהרגישה שאני בדרך לגמור ושוב נעלה את רגליה על ישבני, לוחצת שחלילה לא אברח לה, "כן, בפנים, זה בטוח, תן לי בפנים!" ולבקשה כזאת של אישה יפיפיה אי אפשר שלא להענות ושניה לפני המטח הראשון היא צעקה "הנה, גוֹ-מֶ-רת!" ארוך וחרמני במיוחד ואחריו "כןןן" ארוך ומתגלגל עוד יותר כשמטח הזרע הגברי והחמים הראשון שלי נורה עמוק בתוכה, מטח ועוד מטח ואחריו עוד אחד, ממשיך לשכב עליה ולמחוץ את גופה לשטיח עד שהזין הידלדל והחליק מתוכה ובניגוד להרבה אחרות היא לא גילגלה אותי מעליה עד שהוא יצא.
"השקע שלי אהב מאד את התקע שלךָ" היא חייכה לעברי כשהיא לובשת חזרה את התחתונים שלה.
"התקע שלי ואני שמחנו לעזור" חייכתי אליה חזרה וגם אני התחלתי להתלבש.
המשכנו להתלבש בשתיקה. רק שליוויתי אותה אל הדלת היא פתאום הסתובבה לעברי והדהימה אותי כשאמרה "השקע שלי ישמח שוב לביקור של התקע שלךָ".
"התקע שלי ואני תמיד מוכנים לעזור" חייכתי אליה, "כשאני לא במשמרת כמובן" הוספתי.
"אתה השף של…" והיא אמרה את שם המסעדה שבה אני השף, "לא?"
"כן" התפלאתי שהיא יודעת.
"אכלתי שם, אהבתי ולא רק אני, הסוכן שלי מת על האוכל שלךָ וכשהוא רוצה להרשים הוא לוקח לשם" החמיאה לי, "אני יכולה לקבל את הפלאפון שלךָ" הפתיעה אותי שוב ושלפה את הפלאפון שלה מהתיק, "אתה יודע, לבדוק שאתה לא במשמרת" היא ציחקקה.
נתתי לה והיא הכניסה לפלאפון, לא ראיתי מה היא רשמה שם אבל היום אני כבר יודע שהיא רשמה "השף העירום", ליוויתי אותה למעלית וחיכיתי איתה עד שתגיע, "אנחנו עוד נתראה" היא חייכה אלי שניה לפני שהדלת נסגרה והמעלית התחילה לעלות.
השקע שלי מתגעגע.
אופס, לא מנומס, לא הצגתי את עצמי, קוראים לי דוד אבל כולם קוראים לי דודי, שף של מסעדת גורמה ידועה בתל-אביב אבל לא הבעלים של המסעדה, עדיין רווק, אולי כי אני עובד המון שעות ולכן לא נשאר לי הרבה זמן לחיזורים, בנות אוהבות חיזורים, למדתי את זה על בשרי מאותן מערכות יחסים שהיו לי והסתיימו כי לדעתן אני אוהב את המסעדה יותר מאותן, כך שסטוץ' כזה לא מחייב, אם תרצו יזיזה, דווקא התאים לי רק שדנה לא התקשרה, עבר שבוע, עברו שבועיים, חלפו שלושה וכשכלום לא קרה החלטתי שהיא בטח ויתרה, שכחה.
חודש וחצי אחרי, בדיוק כשחזרתי מהמסעדה אחרי הסרוויס לילה, קיבלתי ממנה פתאום הודעה "השקע שלי מתגעגע, אפשר לרדת?"
הייתי די עייף, היה לי סרוויס לחוץ, הרבה סועדים ואחד הסו-שפים חלה ולא הגיע, ועדיין "התקע שלי ואני נשמח לארח" עניתי את התשובה המתבקשת, מי יפספס זיון כזה.
דנה הגיע ובלי הרבה הקדמות חייכה לעברי ואמרה במין טבעיות כזאת "תתפשט" והתחילה לפתוח לעצמה את רוכסן השמלה שלבשה.
"אהה, רגע," גמגמתי, "אני חייב להתרחץ, הזעתי כמו סוס".
שוב היא חייכה, "אולי אתה צריך מישהי שתסבן לךָ את הגב?" ושוב, תראו לי גבר שיגיד 'לא' להצעה כזאת?
פעם ראשונה שהצטערתי שאין לי אמבטיה, רק מקלחון, אבל לפחות הוא גדול, מספיק בקלות לשניים. נתתי לה לכוון את המים שיתאים לה, לי אין בעיה לא עם קרים ולא עם חמים, עמדנו יחד מתחת למים הזורמים. קודם היא סיבנה לי את הגב, אחר כך גם מקדימה, כולל בפרטיים שלי וזה היה הרגע שהעומד שלי זכה בנשיקה ראשונה, אחר כך אני סיבנתי אותה וגם אני לא הדרתי את יָדַי מהפרטיים שלה, גם שם, בין הרגליים, וגם בשדיים המופלאים, מעסה וצובט בעדינות בפטמות הנוקשות והיא מצחקקת בהנאה.
שנינו היינו חרמנים בטרוף ולא התאפקנו, דנה סובבה לי את הגב, נעמדה בפישוק, התכופפה מעט קדימה ונשענה בידיה על הקיר ועוד לפני שסיימה את ה"בוא" כבר הייתי עמוק בתוכה, תוקע ומתחיל לזיין.
גם הפעם הגמירה שלה הגיעה די מהר, כמה פמפומים חזקים וה"גומרת!!" שלה הדהד בחלל החדר, "כן, הנה, עכשיו, כן, גמרתי, גמרתי!" היא עוד הוסיפה לפני ה"תמשיך, עוד" בקול שטוף זימה ולי לא הייתה שום כוונה להפסיק.
גחנתי מעט, עטפתי אותה בידיי וחפנתי את שדיה, משחק בהם ובפטמות המגורות ואכן זה עבד, הייתה גם אורגזמה שניה שלה, עוצמתית עוד יותר, הרגשתי את הכיווצים החזקים בנרתיק שכאילו סחטו את הזין שלי, וְ"הנה, עכשיו, הנה, כן, הנה, הנה-זה-בא, כן, גומרת, גומרת! הנה!! גמרתי!!!" היא התנשפה בקול ומיד הגיע גם ה"תמשיךְ" והמשכתי רק שלצערי גם גמרתי, רוקנתי את הביצים המלאות שלי עמוק בכוס הרטוב והחם שלה, נכון, לא ביחד, אבל איך אומרים? טוב ציפור אחת ביד משתי ציפורים על העץ.
"תודה, הייתי צריכה את זה," היא חייכה אלי התרוממה על קצות אצבעותיה ונישקה אותי על השפתיים, "אבל פעם אחת לא מספיקה לי אז בוא תעשה לנו קפה ואחר כך נמשיך" היא לקחה את חלוק הרחצה שלי שהיה תלוי על הקולב והתעטפה בו ולי רק נשאר לקשור את המגבת סביב מותני.
"הפעם הפוך, אם יש על סויה, אם לא חלב רגיל ובלי סוכר" היא עדכנה אותי בדרך למטבח. הכנתי לנו. היא חייכה למראה ה'פתי-בר' שהוצאתי, "הסנדלר הולך יחף" היא צחקה ואני הצטרפתי, "צודקת אבל זה מה שאני הכי אוהב"
שתינו וכשהיא סיימה היא הזמינה אותי לחדר השינה, קצת התפדחתי, גבר שחי לבד לא בדיוק משאיר חדר שינה מסודר כשהוא יוצא לעבודה, אבל זה לא עניין אותה, ברגע שנכנסנו היא דחפה אותי לשבת על שפת המיטה, ירדה על ברכיה בין רגליי, פתחה לי את המגבת ו"בוא אני אעשה לךָ פה חם" היא ציחקקה לעברי ושניה אחרי, כשהיא הכניסה את כל הזין שלי לפה שלה והתחילה למצוץ לי, הבנתי למה היא מתכוונת, הפה שלה היה חם מהקפה ששתתה ואין ספק שזה עזר להעמיד לי אותו.
הפעם היא ביקשה לשכב על הבטן, על כרית מתחת לאגן, "הטוכעס שלי הוא מחוץ לתחום! יש לי מחר יום צילום" היא הזהירה אותי בזמן שנשכבה, "וגם אם לא היה, רק בפּוֹת!".
"אוקיי" עליתי ונשכבתי עליה, בין רגליה המעט מפושקות, וזיינתי אותה, בכּוס כמובן. "קודם לאט" דנה כיוונה אותי לקצב המתאים לה, "תן לֵהָנוֹת" היא המשיכה, "כן, ככה" וגנחה גניחת הנאה עַגְבָנִית, "כן, תמשיך" הוסיפה באותו קול חרמני, "כן, ככה, בדיוק ככה, תמשיך" ולא הייתי צריך הרבה להמשיך כדי להטיס אותה לאורגזמה הראשונה שלה, או אם תרצו השלישית הלילה, גומרת ומבקשת עוד ואני המשכתי.
המשכתי והגברתי את הקצב, "כן, תטחן אותי" דנה התנשפה בתגובה. אני אוהב את התנוחה הזאת, נראה שהזין נכנס בה עמוק יותר וקול המחיאה הזאת של האגן שלי המכה על ישבנה המוצק מוסיף גם הוא ואותן גניחות והתנשפויות הנאה תאוותניות שלה הלכה והתגברו והדהירו אותה לגמירה הבאה אבל לא רק אותה, גם אותי, ניסיתי כל טריק שאני מכיר כדי לעכב בעירה, לדחות את הגמירה שלי ולתת לה עוד גמירה אחת מפנקת והצלחתי, הצלחתי אפילו יותר ממה שציפיתי, גמרנו ביחד! אין כמו לגמור ביחד! הרגשתי את הכיווצים החזקים בנרתיק, הסימן הבדוק שהיא גומרת, שמעתי את ה-"כן, הנה, גומרת", נעצתי את עצמי הכי עמוק לתוכה והצטרפתי אליה, גמרתי, גמרנו, ביחד.
דנה הוציאה את הכרית מתחת לאגן ונשארה לשכב על הבטן, אני שכבתי על הגב לצידה ושנינו שתקנו, מסדרים את הנשימה. "אני יכולה לישון פה הלילה" היא שאלה בקול מתפנק ושברה שתיקה ארוכה.
"ברור" הסתובבתי על הצד והבטתי בה.
"תודה" גם היא נשכבה על הצד כשגבה לעברי, התקרבה ונצמדה, "תחבק אותי" ביקשה באותו קול מתפנק ומשכה את כף ידי והניחה אותה על הציצי שלה, "לישון" ציחקקה, "אני צריכה לקום מוקדם לצילומים" וגם לי לא היו כוונות אחרות, אחרי אותו סרוויס עמוס ושני זיונים גם אני הייתי צריך לישון וזה בדיוק מה שעשיתי.
התעוררתי מוקדם, בחוץ עוד היה חושך, לרגע לא הבנתי למה התעוררתי אבל אז ראיתי שדנה לא לצידי והיא מתלבשת. "סליחה" היא חייכה לעברי חיוך מתנצל, "אני חייבת ללכת, תכף באים לאסוף אותי ואני צריכה לעלות להתלבש" היא הסבירה, "תישן, אני יודעת ת'דרך"" היא גחנה לעברי, נישקה אותי על השפתיים, נשיקת פרידה מרפרפת, "דונט קול מי אי קול יו (Don't call me I call you)" לחשה לעברי, הוסיפה עוד נשיקה ויצאה ואיתה גם נגוז הזיון בוקר שתכננתי.
שוב עבר יותר מחודש עד ששוב הגיעה ההודעה ממנה, ושוב שניה אחרי שנכנסתי הביתה אחרי הסרוויס לילה, הפעם עם שינוי קטן "הפּות שלי מתגעגע, אפשר לרדת?" ואחר כך גיליתי שהיא הקיפה את העולם בפחות מ-80 יום, דיגמנה בתצוגות ברומא, פריז, ברלין, לונדון, ניו-יורק, לוס-אנג'לס, סידני וטוקיו.
כל העיפות של הסרוויס נמוגה באחת ו"הפין שלי ואני נשמח לארח אותךְ" עניתי בהתאם.
"לא התרחצתי, חיכיתי לךָ" היא ציחקקה כשנכנסה, התרוממה על קצות אצבעותיה ונישקה אותי על השפתיים, נשיקה רגילה, לא נשיקה צרפתית לוהטת, "בוא" היא אחזה בידי והובילה אותי למקלחת.
גם באותו לילה הזדיינו פעמיים, פעם במקלחת ופעם במיטה, וגם הפעם היא נשארה לישון איתי רק שהפעם היא נשארה גם בבוקר ואיך היא אמרה? הסנדלר הולך יחף? אז לא היה לי משהו אמיתי במקרר להכין ארוחת בוקר אז ירדנו לבית הקפה הקרוב לאכול ובזמן שאכלנו סיכמנו שההסדר הזה מתאים לשנינו, יזיזים, ובאותה הזדמנות היא גם גילתה לי איך היא יודעת להתקשר תמיד בדיוק כשאני חוזר: פשוט היא משחדת את השוער להודיע לה.
ההסדר שלנו המשיך, תמיד יותר משבועיים בין פעם לפעם, תמיד היא היוזמת ותמיד אצלי, הסתבר שאמנם הדירה שלה אבל היא גרה עם אימא שלה. באחד הפעמים, אחרי זיון טוב וכשהיא מכורבלת בזרועותי היא שאלה אם אני אהיה מוכן ללכת איתה לערב הענקת פרסי האופנה והסכמתי, הסכמתי ולא ידעתי במה זה כרוך.
קודם כל ללבוש חליפה עם עניבה, הרבה זמן לא עשיתי את זה ומזל שעוד הייתה לי אחת בארון. לדנה מעצב אחד תרם שמלה די חושפנית, פרסומת, ושנינו ביחד נראינו פיצוץ וברגע שעלינו על השטיח האדום מצלמות הפפרצ'י לא הפסיקו לתקתק ומיקרופונים נדחפו לעבר דנה מכל עבר, שואלים כמובן של מי השמלה, משחק מכור מראש, ומוסיפים מי הבן-זוג?
כבר באותו ערב התמונות התפרסמו בכל מדורי הרכילות באינטרנט וברשתות החברתיות, באותה תכנית של גיא פינס הפכנו לאייטם (Item) ואותה מגישה חייכנית שלו ידעה לספר בדיוק מי אני, שהיא אכלה במסעדה יותר מפעם אחת והיא ממליצה בחום ו…למחרת, כשהגעתי, התברר שהמסעדה הוצפה בהזמנת מקומות יותר מחודשיים קדימה בנוסף לרשימת המתנה ארוכה לא פחות, מה ששימח מאד את הבעלים והיה צריך להוסיף לבונוס השנתי שלי רק שאז הגיעה הקורונה.
התחיל בסין, בעיר שלא שמעתי את שמה עד אז למרות שמספר התושבים בה גדול ממספר תושבי ישראל, ומשם התפשט והגיע גם לישראל, התחיל בבודדים והלך וצבר תאוצה, בתי חולים התמלאו והתחילו ההגבלות וכשבית המלון שבו נמצאת המסעדה נסגר ואיתו גם המסעדה לא נשאר לבעלים אלא להוציא אותנו לחל"ת וככה מצאתי את עצמי בבית, למזלי הטוב חסכתי ליום סגריר, בעצם חסכתי כי רציתי לפתוח מסעדה משלי, ויחד עם מענק האבטלה היה לי מספיק כדי לשרוד בכבוד ומכיוון שגם מכון הכושר בבנין נסגר לא נשאר לי אלא לנסות לבנות מנות חדשות במטבח, להתכונן ליום שאחרי, ואז הגיע גם הסגר.
ההודעה הקבועה מדנה קצת הפתיעה אותי, אנחנו בסגר! "הפות מתגעגע, באה" הפעם אפילו לא שָׁאֲלָה. לרגע היססתי, בכל אופן סגר ואנחנו לא משפחה גרעינית אבל זיקפת האדירים שהתרוממה במכנסיים שלי לא השאירה מקום לספק ובמילה אחת עניתי לה, "בואי!"
הזדיינו כמו שפנים, שנינו היינו חרמנים בטרוף ופרקנו את המתחים המיניים שלנו בשלושה זיונים מטורפים, הראשון כשהיא שוכבת על הגב על שולחן האוכל, ברכיה תלויות על כתפיי ואני טוחן אותה כמו השפן של אנרג'יז, חזק ומהר. אחר כך שתינו קפה והיא עשתה לי 'פה חם', מצצה עם הפה החם מהקפה והעמידה לי אותו, ועשינו את זה כשהיא צמודה לדלת הזכוכית הגדולה ביציאה למרפסת, מביטה באורות של תל-אביב, העיר שלא יכולה לראות אותה בגלל החושך שעשינו בסלון, ואני מאחוריה מזיין אותה בלהט ושולח אותה לעוד שתי גמירות מפנקות, ובסוף במיטה, מיסיונרית איטית ומפנקת, לא לפני שהיא נתנה לי להשתפשף בין שדיה המדהימים כדי להעמיד לי אותו מחדש, ולמרות החשש מקורונה התנשקנו, הפעם נשיקה צרפתית אמיתית.
שכבנו זה לצד זה על הגב ובהינו בתקרה הלבנה, מסדרים מחדש את הנשימה מאותה גמירה משותפת. "אני יכולה לבקש ממך משהו?" היא שאלה אחרי רגע ארוך של שתיקה.
"תמיד" עניתי ונשכבתי על הצד, מביט בה.
"אימא שלי ואני מתגעגעות לארוחת גורמה טובה, מוכנות לעשות הכל בשביל אחת טובה כזאת אז, אהה," היא היססה לשניה והמשיכה, "תסכים להיות השף העירום שלנו?" שאלה והסמיקה.
"התואר השף העירום כבר תפוס," ציחקקתי, "השף העירום זה ג'יימי אוליבר"
דנה נשכבה על הצד עם הפנים אלי, מביטה בי, "התכוונתי שף בְּעירום" היא הסמיקה אפילו יותר, "אתה יודע, שתבשל לנו ואולי גם תגיש בעירום".
הדחף הראשון היה להגיד לה 'תשכחי מזה', מילא לבשל להן, עם זה אין לי שום בעיה, אבל בעירום? איפה היא חיה?? אבל האמת שהסתקרנתי, או אולי התחרמנתי הוא התאור היותר נכון כי זה שרק לפני כמה דקות גמר בפעם השלישית הערב התעורר ונמתח מחדש, "ומה ייצא לי מזה?" חייכתי אליה.
"אחרי הארוחה אני אתן לךָ" היא חייכה חזרה, "איך שתרצה וכמה שתרצה" היא הוסיפה ומייד תיקנה "אבל לא בתחת!".
"ואימא שלךְ?" המשחתי לחקור.
"מה איתה?" היא היתממה.
"על אוכל גורמה צריך לשלם".
"כמה?"
"לא כמה, מה? כמוךְ! איך שאני רוצה וכמה שאני רוצה".
"אתה רוצה לדפוק את אימא שלי?" היא חייכה.
"למה? לא שווה?"
"שווה, בסדר, אתה שף בעירום ואחרי אנחנו לרשותךָ, עד הבוקר או עד שלא יעמוד לך יותר, מה שיבוא קודם" היא צחקה.
"ואימא שלךְ תסכים?"
"כבר הסכימה, אמרתי לך שאנחנו מוכנות לעשות הכל ובמקרים ותגובות כשתכננו חשבנו גם על זה"
עם האוכל בא התאבון, "ועוד משהו" הוספתי, "על כל מנה שאני מגיש לכם שתיכן מורידות בגד אחד, חולצה או שמלה, חצאית, חזייה ותחתונים, בלי פוֹיְלֶע-שְטִיקִים".
"חרמן," היא צחקה, "מקובל, אבל חמש מנות וחמישה פריטי לבוש, אם שמלה אז במקום החצאית שרשרת לצוואר, ובנוסף חגורת בריות וגרבי רשת, אנחנו לא באות למסעדה בלי זה," היא צחקה, "סגרנו?" היא הושיטה לי יד ללחיצה.
"סגרנו" לחצתי לה את היד, "אבל אם תורידו בסוף את חגורת הבריות אני אחליט במקום, אף פעם לא זיינתי מישהי עם חגורת בריות וזה מחרמן אותי, אז מתי?".
"בליל שבת, אצלנו, תעביר לי את רשימת המצרכים שאתה צריך ואנחנו נזמין אותם ו…עכשיו, תראה איך עומד לךָ" היא צחקה והצביעה על הזקפה המתוחה בין רגליי, "חבל לבזבז, בוא" היא נעמדה על ארבע בדוגי ואני באתי ועשיתי אותה, כן, גם אני לא האמנתי שאני מצליח להעמיד אותו ארבע פעמים בזמן כל כך קצר.
לפני שהיא הלכה היא הכינה לנו קפה ובזמן ששתינו סיכמנו שאני אזמין את המצרכים אחרי שאבנה תפריט והיא תזמין את היין ואמרתי לה בדיוק איזה, כולם ישראלים כמובן, כמו במסעדה.
ואת אימא שלה גם
למזלי לקחתי מהמסעדה את סט הסכינים וצנצנת קטנה עם התבלין הסודי שלי, הרכב תבלינים שבניתי בעצמי ושמה יש בו ובאיזה יחס אני לא מגלה לאף אחד. קצת חששתי אבל ביום שישי בבוקר הגיעו כל המשלוחים שהזמנתי והתחלתי בהכנות, רציתי להגיע למצב שהכל מוכן כמו במסעדה, שהמנות יזרמו ברצף, בלי הרבה המתנה.
בשעה שקבענו דנה ירדה לעזור לי להעלות את כל מה שהכנתי, ניסיתי לתפוס איזה קוויקי אבל "תשמור כוח" היא ציחקקה ולא נתנה לי.
אימא שלה חיכתה ליד הדלת הפתוחה ולא צריך דוקטורט בגנטיקה כדי להבין ממי דנה ירשה את היופי שלה (ואחר כך גיליתי שאימא שלה הייתה נערת ישראל), בדיוק כמו דנה לבושה בחולצת טריקו שמגלה שלמרות החזה הגדול היא בלי חזייה, אולי כי הוא גם זקוף כמו של הבת שלה, ומכנסיי טיץ קצרים וצמודים, כאלה שמציגים את הקאמל-טאו שלה, לא משאירה ספק בליבי שעד היום גברים ונשים מסתובבים את הראש אחריה כשהיא עוברת.
"רות" היא הציגה את עצמה אחרי שהנחתי את הדברים שהבאתי.
"דודי" לחצתי את היד שהושיטה לעברי.
הנוף מהויטרינה הגדולה בסלון היה מהמם, דנה ואימא שלה גרות 12 קומות מעליי בצד הפונה אל הים ושום דבר לא הסתיר לה אותו, בניגוד לי שהנוף שאני ראיתי מהדירה שלי היה זה של הבתים מסביב. גם המטבח היה מאובזר הרבה מעבר למטבח סטנדרטי, עם תנור משוכלל ועוד כמה מכשירים שלא ציפיתי שיעמדו לרשותי.
דנה ואימא שלה התישבו על כסאות הבר הגדולים בצידו האחד של האי בזמן שאני פרשתי את הסכינים שלי על משטח הבוצ'ר הגדול המכסה את האי. "אוקיי," חייכתי אליהם וחיככתי ידיים, "אני מתחיל".
"מה מתחיל, תתפשט!" דנה עצרה אותי ושתיהן חייכו לעברי.
נכון, ידעתי שזה יגיע, זה היה ההסכם ביננו, שף בעירום, אבל כשזה הגיע לשניה קפאתי, המחשבה שאולי היא חיכתה לרגע הזה, להחזיר לי על ה-'מה תודה, תתפשטי' שלי, חלפה במוחי, לדעתי גם הסמקתי אבל יחד עם זה הרגשתי איך נעמד לי, כן, המחשבה שאני הולך להתפשט מול שתי נשים כל כך יפות חירמנה אותי ולדעתי הסמקתי ברגע ששלחתי יד לז'קט השף הלבן עם השם שלי שרקום עליו והתחלתי לפתוח אותו.
עם הז'קט לא הייתה לי בעיה, גם לא עם חולצת הטריקו שלבשתי מתחתיה, נכון שאין לי קוביות בבטן כמו לאותם דוגמנים שדנה מצטלמת איתם אבל יש לי בטן שטוחה שאין לי מה להתבייש בה. גם עם הנעליים והגרביים לא הייתה לי בעיה אבל כשהגיע הרגע להוריד את המכנסיים קפאתי לרגע, ביחוד שידעתי שכשאני אוריד אותם תתגלה הזקפה בתחתונים שלי.
דנה ורות, אימא שלה, חייכו לעברי ושיפשפו ידיים בהנאה. "מה קרה? צריך עזרה?" רות ציחקקה לעברי.
הפתיע אותי אבל מצד שני רציתי לשחק אותה קול (cool) ו"למה? רוצה לעזור לי?" חייכתי לעברה חזרה.
"בשמחה" היא קמה וניגשה לצידו השני של האי, אלי, "תרשה לי" שלחה ידיים והתחילה לפתוח את חגורת המכנסיים שלי ואחריה את הכפתור והרוכסן, אחזה במכנסיים משני הצדדים והתחילה למשוך ולהוריד לי אותם, מורידה ויורדת על ברכיה מולי, "רגל" היא ציחקקה כשהמכנסיים נמשכו עד הקרסוליים שלי ואני הרמתי רגל ונתתי לה לחלץ את המכנס מהרגל, "רגל שניה" והרמתי את הרגל השניה והמכנסיים ירדו לגמרי.
"וואו" הראש שלה היה עכשיו מול האוהל שהתרומם בתחתוני הבוקסר הצמודים שלי, "צריך עזרה גם עם זה?" היא אחזה בשוליי התחתונים שלי.
"אם לא קשה לךְ" עניתי, מנסה לשמור על קול שלו ורגוע למרות שבתוכי התחוללה סערה.
"קשה?" היא צחקה והתחילה למשוך לאט את התחתונים, קודם צד אחד ואחריו השני ושוב הראשון, לרגע התחתונים נתקעו בזקפה הנוקשה והיא, מצחקקת, חילצה אותם, "וואו, גדול הקטן שלו" היא אמרה בהתפעלות ומשכה והורידה את התחתונים עד הרצפה ושוב הרמתי רגל אחר רגל לתת לה להוריד אותם לגמרי, "צדקת, יותר גדול" היא הוסיפה, קמה וחזרה להתיישב בכסא בר מצידו השני של האי.
"מה צדקתְ? התערבת והפסדת!" דנה הפתיעה אותי.
"התערבה על מה ומה הפסידה?" שאלתי אינסטינקטיבית בלי לחשוב.
"אמרתי לה ששלךָ יותר גדול מזה של היזיז שלה והתערבנו" היא צחקה, "נכון אימו'ש? ובתור מפסידה תגידי לו על מה".
"דנה סיפרה לי שאף פעם לא עשית אותה פה," והיא נעמדה, הסתובבה וטפחה על ישבנה המוצק, "אז התערבנו שהמפסידה תתן לךָ הלילה לבקר בטוסיק שלה, אם תרצה כמובן," ושתיהן ציחקקו, "וכמו שהבנת אני הפסדתי אז כשתרצה הישבן שלי לרשותךָ".
"איך ידעת ששלי גדול משלו?" שאלתי את דנה ושוב, רק אחרי שהשאלה יצאה מפי, הבנתי שהשאלה קדמה למחשבה.
שתיהן צחקו, "טיפשון, אתה לא היזיז הראשון שיעשה את שתינו ביחד" דנה חייכה לעברי, "אבל עכשיו לא הגיע הזמן להתחיל?"
התחלתי לבשל, מתרכז בבישול ולא במבטים החשקניים שהם שלחו לעברי ובמיוחד לעבר הזקפה המתוחה שהתרוממה בגאון בין רגליי. רות קמה לרגע, הוציאה בקבוק שמפניה קר מהמקרר, מזגה לשלוש כוסות ושתינו, אני תוך כדי עבודה והן כשהן יושבות, מביטות בי ומלחששות זו לזו סודות וידעתי שכשאני עומד צמוד לאי הם לא יכולים לראות לי את העומד אבל בכל פעם שאני הולך לשיש, לכיריים או לתנור העומד שלי נחשף בפניהם.
לקראת סיום ההכנות הן הודיעו שהן הולכות להתארגן ולהתלבש, "אל תאחרו, מנה ראשונה יוצאת ב19:00 בדיוק!" הודעתי להן.
כשהן יצאו בדקתי את השולחן בפינת האוכל, מפה צחורה הייתה פרושה עליו, אגרטל עם ורדים, סַכּוּ"ם מסודר וכוסות לשתיה וליין אז הוספתי במרכז השולחן את דֵּקַנְטֶר היין שאליו שפכתי בקבוק יין אדום מתאים למנות הראשונות כדי לתת לו לנשום ולהתחמצן ולידו את סלסלת לחמניות השום החמות והטריות שהכנתי עוד בבית שלי אבל אפיתי כחלק מההכנות בדירה שלהן, והנחתי לפני כל מושב את התפריט שהדפסתי ולצד כל מנה את "המחיר" שלה רק שהפעם זה לא היה בשקלים, גם לא בדולרים.
תפריט ארוחת סגר
{תשלום בסיום כל מנה!}
מנה ראשונה
קרפצ'יו סלק וקולרבי – חולצה / שמלה
מנה שניה
שישברק – חצאית / שרשרת
מנה שלישית
מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים – חזייה
הפתעה
מנה עיקרית
פילה-מניון – תחתונים
קינוח
קרם ברולה – חגורת ביריות
אספרסו – על חשבון הבית
חזרתי למטבח והתחלתי לעבוד על צִלְחוּת המנה הראשונה, קרפצ'יו סלק וקולרבי, מרגיש איך הָאַדְרֵנָלִין זורם בתוכי כמו בסֶרְוִויס אמיתי במסעדה, אותה הרגשה שכל כך התגעגעתי אליה.
בדרך לפינת האוכל הן עברו במטבח, מחייכות ומביטות בלי בושה בזין החשוף שלי והוא מצידו קפץ והזדקר, נמתח עוד קצת ולא שחלילה לא היה זקוף כבר קודם.
ברגע שהן התיישבו נכנסתי ומזגתי להן יין, היום אני לא רק השף, אני גם המלצר, אחר כך הגשתי להן את הקרפצ'יו באותן תנועות שלמדתי מהמלצר הראשי של מסעדת שלושת כוכבי מישלן בצרפת שבה עשיתי סְטָאז', הסברתי להם על המנה, שוב הרגל שלמדתי באותו מסעדה ואני מלמד את כל המלצרים שלי, וכשהם התחילו לאכול אני חזרתי למטבח להכין את המנה הבאה.
המנה הבאה הייתה שישברק, כיסונים ממולאים בבשר קבב עם עשבי תיבול ומבושלים ברוטב יוגורט עיזים עם נענע ושום, נכון, לא כשר אבל מה זה טעים! והכל כבר היה מוכן ורק נשאר לי לבשל ברוטב היוגורט ולצלחת.
מדי פעם הצצתי לפינת האוכל, היה ברור שהן אוהבות את הקרפצ'יו, ברגע שראיתי שהן סיימו את המנה יצאתי לאסוף צלחות, פיניתי אותן למטבח אבל לפני שהגשתי את המנה הבאה חזרתי, "את מחיר המנה הראשונה אתן יודעות" חייכתי לעברן, "וכמו שקבענו משלמים על כל מנה בנפרד".
"ברור" רות ציחקקה ורק כשהן קמו ושלחו ידיים לאחור אל רוכסן השמלה שלבשו שמתי לב ששתיהן לובשות שמלה זהה, רק שזאת של רות בשחור ושל דנה באדום.
רות עצרה לרגע אחרי שפתחה את הרוכסן, נותנת קודם לדנה להוריד וזאת החליקה את השמלה מעליה, נותנת לה לצנוח לרצפה, מרימה ברגלה ומגישה לי אותה, "אין ספק שמנה ששוה את המחיר" היא חייכה אלי, או אולי חייכה למראה המבט על פניי, מבט מופתע, אולי אפילו מרייר, למראה חזיית הרצועות האדומה שלבשה, כזאת שתומכת, אולי קצת מרימה, אבל בטח לא מסתירה, הפטמות שלה עמדו חשופות ונוקשות מול עיניי, מזמינות לתת בהן ביס אבל התאפקתי, ואז ראיתי את התחתונים, בעצם חוטיני זנותי, משולש קטן מבד אדום תואם לחזייה שבקושי הסתיר את שפתי הכוס שלה, וזה שאין לה אף שיערה בְּמִפְשָׂעָה כבר ידעתי, ועוד לפני שהתאוששתי גם אימא שלה החליקה מעליה את השמלה, התכופפה, הרימה אותה ומסרה לי אותה, "מנה מעולה, אהבתי" היא חייכה לעברי ואם זה היה סרט מצוייר בטח היו רואים את העיניים שלי יוצאות מהחורים כי גם היא, בדיוק כמו דנה, לבשה את אותה חזיית רצועות וחוטיני זנותי רק בשחור.
שתיהן חייכו והתישבו חזרה ואני פניתי למטבח, לוקח איתי את השמלות שלהן וסיימתי לעצב את הַצִּלְחוּת של המנה השניה והגשתי להם אותה, שוב מסביר להן על המנה בזמן שדאגתי למלא מחדש את כוסות היין שלהן.
המרק כבר היה על האש, מתחמם, מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים מטובל באזוב מצוי, המוכר גם כזעטר, וְטִימִין, טחון בבלנדר מוט ומוקצף מעט, קצצתי עירית לעיטור וחיכיתי שהן תסיימנה.
לא יכולתי שלא לחייך כשבאתי לאסוף את הצלחות, זה שהן יגמרו את כל הכיסונים היה לי ברור אבל שתיהן גם ניגבו את הצלחות עם הלחמניות ולא השאירו טיפה של רוטב יוגורט, "וואו, יאמי" רות ליקקה את השפתיים, "שווה כל פנינה" והיא הגישה לי את הצלחת שלה כששרשרת הפנינים שלה בתוכה ודנה הלכה אחריה, "הצליח לךָ, שף" היא ציחקקה וגם בצלחת שלה שכבה השרשרת שלה.
עיטרתי את המרק עם העירית והגשתי להן אותו ובזמן שהסברתי עליו מזגתי לכוסות נקיות יין לבן שלדעתי יותר מתאים למנה. חזרתי למטבח והתחלתי לעבוד על המנה העיקרית לצמצם את היין עבור השלב הסופי של הכנת הפילה-מניון.
גם את המרק הם גמרו עד הטיפה האחרונה ורות השביעה אותי שאני אתן לה את המתכון. אספתי את הצלחות וחזרתי עם כוס-שוט של סורבה לימון לכל אחת, "זה לנקות את הַחֵךְ לקראת המנה העיקרית," הסברתי להן, "על חשבון הבית" ציחקקתי, "אבל הגיע הרגע לתשלום על המנה השלישית!" ניגשתי קודם לדנה.
את החזה של דנה אני כבר מכיר לִפְנַי ולִפְנִים, ראיתי אותו, מזמזתי אותו, מחצתי אותו בגופי, ועדיין, כשהיא הורידה את החזיה ומסרה לי אותה, לא יכולתי שלא להתפעל מחדש, ואז ניגשתי לאימא שלה, לרגע היא הביטה בי במבט רציני ו-"הרווחת ביושר" היא חייכה לעברי, והורידה ומסרה לי אותה, "ועל כזאת מנה מגיע גם טיפ" היא הפתיעה אותי גחנה מעט ונישקה את עטרת הזין המתוחה שלי ורק בנס לא גמרתי באותו רגע, גם מהנשיקה וגם ממראה השדיים שלה, יותר גדולים מאלה של הבת שלה ועדיין זקופים ו…"לא!" היא כאילו קראה את המחשבה שחלפה במוחי, "הכל טבעי, אף מנתח לא נגע לי בציצים!" היא צחקה והייתי עומד וממשיך להביט אבל המטבח קרא לי, פחדתי שהיין שעל האש יצטמצם יתר על המידה.
בזמן שחתיכות הפילה קיבלו את הטאצ' (touch) הסופי ביין המצומצם עם חמאה והתבלין הסודי שלי הכנתי את הבצל המְקוּרְמָּל והאספרגוס בחמאה כמהין שיהיו התוספת למנה, צִלְחַתִּי והגשתי, הריח היה משגע וכך גם המראה, ותוך שאני מסביר על המנה מילאתי שוב את כוסות היין האדום וחזרתי למטבח.
בדרך כלל אני לא אוכל כשאני מבשל אבל הפעם חטאתי בחתיכת פילה-מניון שהכנתי גם לי עם יין מתאים תוך שאני עובר להכין את הקינוח, קרם בְּרוּלֶה, מכין הכל, כולל את הברנר הקטן כדי שכל מה שישאר לי זה להשחים את סוכר הדמררה מלמעלה.
"אימא'לה ואבא'לה, כזה פילה-מניון לא אכלתי אפילו במסעדות עם כוכבי מישלן בפריז" רות קיבלה את פני כשבאתי לאסוף את הצלחות, "נכון דנה'לה" היא חייכה אל הבת שלה.
"נכון באלף אחוז" דנה נעמדה, "בשביל כזאת מנה הייתי מוכנה לשלם אפילו יותר מזה" היא הורידה את החוטיני שלה ומסרה לי אותם וגם את המנוש של דנה אני כבר מכיר לִפְנַי ולִפְנִים, ראיתי אותו, אכלתי אותו כשהייתי יורד לה, ובעיקר זיינתי אותו, אבל כשאימא שלה קמה והורידה את החוטיני שלה לא יכולתי שלא להתפעל משפתיי הכּוס הבשרניות והכהות שנפתחו כמו כנפי פרפר וגילו את החריץ הוורוד הרטוב והנוצץ, "כן," היא ציחקקה למראה המבט שחרך את הפות שלה, "כזאת אני," הגישה לי את החוטיני שהורידה והתישבה חזרה, "אוכל טוב עושה לי את זה וגמרתי מהמנה שלךָ" היא ציחקקה, "ויותר מזה, על כזאת מנה מגיע גם טיפ משופר" היא גחנה לעברי והכניסה לפה את הזיקפה העומדת בין רגליי ומצצה לי, מציצה קצרה ובעיקר מתגרה, מחרמנת, וכנראה שאלוהים אהב אותי באותו רגע כי רק בנס לא גמרתי.
חזרתי למטבח והסנפתי את התחתונים שלהן, קודם של דנה ואחר כך של אימא שלה, שניהם הריחו מריח של אישה מגורה. השחמתי את הסוכר דמררה שפיזרתי על הקרם בְּרוּלֶה עם הברנר והגשתי להן, רות, אימא של דנה, טעמה ביס אחד ועצרה, "מבחינתי," היא קמה ושחררה את הגרביים התפוסים בחגורת הביריות שלה, "אני מוכנה לשלם כבר עכשיו" הורידה במהירות את החגורה והגרביים והגישה לי ו…"גם אני" דנה, שגם היא טעמה, הצטרפה והורידה גם היא ומסרה לי.
חזרתי למטבח, צרפתי את חגורת הבריות וגרביים לערימת הבגדים שלהן והכנתי אספרסו, מזגתי סודה לכוסות שוט הנחתי הכל על מגש והוספתי עוגית מנדלברויט דקיקה על הצלחת ליד כוס האספרסו, הפעם הכנתי לשלושה, לשתיית האספרסו גם אני הצטרפתי, וברגע שראיתי ששתיהן גמרו את הקרם בְּרוּלֶה הגשתי את האספרסו והסודה והתיישבתי ליד השולחן.
הבנתי שהן בקיאות ברזי שתיית הקפה כששתיהן שתו קודם את הסודה כדי לרענן ולנקות את בלוטות הטעם ולהנות מהטעם והארומה של הקפה. רות התעניינה אם הפילה-מניון זה מנה שמוגשת גם במסעדה ואמרתי שלצערי לא, הבעלים, למרות שהמסעדה פתוחה בשבת, החליטו לשמור על כשרות ובשר וחמאה לא עונים להגדרה.
כל הסיטואציה הייתה קצת סוריאליסטית, שלושתנו יושבים סביב השולחן עירומים ושותים קפה. שתינו לאט ושתקנו, לא האצתי בהן בעיקר כי העיניים שלי דילגו בין הציצים שלהן, "דודי," דנה שברה את השתיקה, "אתה את חלקךָ בהסכם עָשִׂיתָ ובגדול," היא חייכה לעברי ואימא שלה הִינְהֲנָה עם הראש בהסכמה, "ועכשיו הגיעה תורנו למלא את חלקנו בהסכם, כמו שאמרנו: איך שתרצה וכמה שתרצה, עד הבוקר או עד שלא יעמוד לך יותר, מה שיבוא קודם" היא ציחקקה, "אז איך אתה רוצה לעשות אותנו?" ואימא שלה הוסיפה מייד "בפעם הראשונה" וציחקקה.
ידעתי בדיוק איך אני רוצה לזיין אותן בפעם הראשונה, פינטזתי על זה מאותו יום שהיא הציעה לי, אימא ובת, אחת ליד השניה ואני מדלג בין שתיהן, "נשענות על השולחן, בפישוק, זו ליד זו, מביטות האחת בשניה!"
חשבתי שהן תתנגדנה, חשבתי שהן תבקשנה כל אחת בנפרד, בכל אופן הן אימא ובת ואתם יודעים, חשבתי שאימא לא תרצה לראות איך מזיינים את הבת שלה ואולי גם לבת לא יהיה נעים לראות איך רוכבים על אימא שלה אבל כנראה שטעיתי, לא רק שהן נעמדו בדיוק כמו שביקשתי, בפישוק, נשענות עם המרפקים על השולחן והשדיים תלויות תחתם באוויר, צמודות זו לזו ככל שהפישוק מאפשר ונוגעות זו בזו, דנה גם שאלה אם לא יפריע לי שהן תתנשקנה תוך כדי וכמובן שהסכמתי, שאמרתי שלהפך, זה אפילו יותר יחרמן אותי.
נעמדתי בין שתיהן, מאחור, ושלחתי יד אל בין הרגליים שלהן, ימין לאימא ושמאל לבת, ובו זמנית בדקתי לשתיהן שמן, מעביר אצבע חוקרת בין שפתי הכוס הרכות ומחדיר אותה לתוכו, עמוק, בוחש וסוחט גניחת הנאה ראשונה משתיהן ומרגיש עד כמה הן מוכנות לכבודי.
"מי רוצה ראשונה?" שאלתי תוך שאני ממשיך לפמפם אותם עם האצבע.
"אני" שתיהן ענו יחד, "Age before beauty {גיל לפני יופי}" אימא שלה הוסיפה ו"אימא יש רק אחת" דנה ציחקקה, "תתחיל איתה".
"מקובל עלי" ציחקקתי ונצמדתי מאחוריה, מכוון עם היד את הזקפה המתוחה אל בין שפתי הכוס הבשרניות שלה, לוחץ מעט, לא תוקע עדיין, רק שלא יברח, אחזתי בשתי ידיי במותניה והתחלתי ללחוץ, לחדור, לאט, נותן לה להרגיש כל סנטימטר חודר לתוכה, "כן, תכניס לי!" היא צעקה בקול תאוותני, "כן, תן לי, תתקע לי אותו" היא המשיכה בקול שטוף זימה, "כן, אני מרגישה אותו בתוכי, עמוק בתוכי, כן, תן לי אותו, תכניס לי אותו עד הסוף" ואז הגיעה ה-"כן!!" הארוך והמתגלגל כשאגני היכה בישבנה וכל הזין ננעץ עמוק בתוכה, "כן, ועכשיו זיין אותי, חזק, זיין אותי חזק, אני אוהבת חזק" היא גנחה בתשוקה כשהתחלתי לזיין אותה.
זיינתי אותה בתנועות אגן ארוכות וחזקות, הזין שלי השתפשף בין השפתיים העוטפות אותו בכניסה ונע בתוכה כבוכנה משומנת היטב, האגן היכה על פלחי ישבנה וסחט ממנה גניחת הנאה קולנית אחרי כל נעיצה כזאת. "המנוע שלי מתקרר" דנה לחשה בקול חרמני-מתפנק אז טיפלתי גם בה, הנחתי כף יד על ישבנה, דחפתי לה שוב את האצבע לכּוּס והתחלתי לפמפם אותה, מזיין את אימא שלה ואותה עושה עם האצבע.
לא הייתי צריך הרבה בשביל שרות תגמור, הרגשתי את הכיווצים המתגברים בנרתיק והגניחות שלה הפכו חרמניות ומתנשפות עוד יותר, "כן, הנה" היא הודיעה באותו קול זימתי, "כן, הנה, הנה זה בא!" היא צרחה, "כן, חזק, אוהבת חזק!" כל גופה נמתח והיה ברור שהיא בשיא האורגזמה שלה, "כן, הנה! גומרת! גומרת!!" היא התנשפה בכבדות והנרתיק שלה מתכווץ חזק סביב הזיין כאילו חולב אותו, "כן!" וזה היה כן חרמני, מתגלגל וארוך ובבת אחת כל גופה רָפָה ו…"למה?!?" היא צרחה כשיצאתי ממנה.
"גם לה מגיע" ציחקקתי, נעמדתי מאחורי דנה ובאבחת אגן אחת חזקה נעצתי את כל הזין עמוק לתוכה והתחלתי לזיין אותה, זיינתי חזק ובתנועות ארוכות, שוב מכה עם האגן על הישבן המוצק ולא שוכח לשלוח יד אל בין רגליה של רות, לדחוף לה אצבע לכּוס ו…"נשמור גם על המנוע שלךְ חם" ציחקקתי והתחלתי לפמפם אותה, מזיין את הבת שלה ואותה עושה עם האצבע.
הפחד שלי היה לאכזב את דנה, לגמור לפני שהיא גומרת, אז עשיתי את כל תרגילי עיכוב הבערה שאני מכיר, כולל לחשוב על המורה לתנ"ך המכוערת מימיי התיכון שלי, תרגיל שתמיד עובד לי וגם הפעם הוכיח את עצמו ו…"פאק! הנה! גומרת!" דנה התנשפה בקול רבוי הנאה ותשוקה, "כן, מהר, תטחן לי ת'טוטה" הוכיחה שגם היא מתגססת כשהיא חרמנית במיוחד, "כן, הנה, אימא'לה," גם אצלה הנרתיק התכווץ סביב הזין המפמפם בתוכו וכל גופה נמתח, "כן! אימא'לה! הנה!!" וההנה האחרון היה ארוך ומתגלגל במיוחד, הנה של אישה שגומרת, שמגיעה לאורגזמה שלה, "כן, אימא'לה, גמרתי" היא התנשפה בכבדות ו…"לא! למה! תחזור!" היא צווחה באקסטזה שחזרתי לזיין את אימא שלה רק שלא הספקתי הרבה לפני שגם אני גמרתי, "קחי!" צרחתי, נועץ את עצמי הכי עמוק שיכולתי, "קחי!" יריתי מטח ראשון של ו…"דנה'לה! הוא משקה את הגינה שלי!" רות צעקה לעבר הבת שלה כשמִילֵּאתִי לה את הכּוּס במנה גדושה של זרע גברי סמיך וחמים.
"זה לא פייר (fair)" דנה רטנה, "את הגינה שלה הִשְׁקֵיתָ ומה עם שלי?" שאלה בקול מתפנק.
"צודקת" רות ציחקקה ונעמדה, "מגיע גם לה, לא?" היא חייכה לעברי, "בואי, תעזרי לי להעמיד לו מחדש" חייכה לעבר דנה ואחזה בידי, "בואו!" אחזה בידה השניה בדנה והובילה אותנו אחריה לחדר השינה שלה.
כששתי נשים יפות כל כך כורעות לרגליך עירומות ומוצצות לךָ לא צריך הרבה כדי שיעמוד לךָ מחדש וזה בדיוק מה שקרה לי, לרגע זאת מוצצת והשניה משחקת בעדינות בביצים וברגע אחרי הן מתחלפות, "מה את אומרת, מספיק?" רות הפסיקה לרגע כשעמד לי, "עוד לא, אני מכירה את שלו, הוא יכול יותר" דנה ענתה והן המשיכו, מוכיחות שאכן אני יכול יותר.
"מספיק" דנה עצרה אותה ברגע מסויים, "אימו'ש, את יודעת איך אני אוהבת" היא לחשה לאימא שלה בקול מתפנק ורות ידעה, "תשכב על הגב" היא קמה ודחפה אותי אל המיטה, "תן לדנה'לה לפנק אותךָ" היא חייכה לעברי ורגע אחרי דנה כבר ישבה עלי, משופדת, מחייכת באושר והתחילה לדהור.
יש גברים שלא מוכנים לתנוחה הזאת, האגו הגברי שלהם לא מרשה להם, הם צריכים להיות למעלה, הם צריכים לשלוט! ואני לא מבין אותם, אני מת על התנוחה הזאת, גם מזיין, גם לא צריך לעבוד וגם ככה לוקח לי הרבה יותר זמן כדי לגמור אז שכבתי, הבטתי בה ונתתי לה לעבוד.
אימא שלה נעמדה על הברכיים לידה והן התנשקו, "זה טוב?" רות שאלה.
"כן!!" וזה היה הכן הכי נהנתני ששמעתי הרבה מאד זמן, כן של מי שקיבלה בדיוק את המתנה שכל כך רצתה, "כן, זה טוב, את יודעת מה יכול להיות יותר טוב?"
"אני יודעת" רות צחקה אחזה בידי הימנית והובילה אותה אל הציצי של הבת שלה, "תמזמז לה אותו" היא לחשה וברגע שהתחלתי היא לקחה את ידי השניה והובילה אותו לציצי שלה, "וגם אותו" ו…מיזמזתי, משחק להם בשדיים, לש, מעסה וממולל את פטמות האבן הנוקשות וסוחט מהו גרגוריי הנאה, הברות חסרות פשר של הנאה צרופה.
דנה דהרה אל עבר האורגזמה הראשונה שלה, גמרה, נישקה את אימא שלה והמשיכה, גם אחרי השניה היא נישקה את אימא שלה על השפתיים, נשיקה תאוותנית, והמשיכה לדהור לאורגזמה הבאה ואני רק שכבתי, הבטתי בהן, שיחקתי להן בשדיים ונהניתי מהשפשוף הנעים של הזין בין שפתי הכוס הבשרניות לקראת הגמירה החמישית שלה הרגשתי שזה בא לי, שאני הולך לגמור, אז הרמתי אותה, הגבהתי את ישבני ואותה היושבת עלי, תקעתי את עצמי הכי עמוד לתוכה וכאילו במאי תיזמן לנו את הרגע הזה גמרנו ביחד, הרגשתי את הנרתיק המתכווץ וחולב לי את הזין ואת מטחי השפיך הנורים עמוק בתוכה ו…"אימו'ש, הוא משקה את הגינה שלי!" היא צרחה באקסטזה ורגע אחרי שכבה על הגב לצידי, מתנשפת בכבדות, "וואו, אימו'ש, כזה טוב לא היה לי כבר הרבה זמן".
דנה שכבה מצידי האחד ואימא שלה נשכבה על הגב מצידי השני, שלחה יד אל הזין הרטוב והמדולדל שלו והתחילה לשחק לי בו, לשפשף. "זוכר את החוב שלי, זה מההתערבות, אז אם אתה רוצה זה הזמן" היא עצרה ומייד הוסיפה בקול מצחקק, "רק אם אתה רוצֶה כמובן".
רציתי, לא כל יום מישהי מציעה לי את התחת שלה, ועדיין הרגשתי צורך לשאול "את בטוחה?", אולי כדי לתת לה דרך מוצא.
"רוצָה" היא ענתה בבטחון, "הפֶטִיש שלי זה לאכול בתחת" היא ציחקקה, "נכון דנה'לה?" והיא ירדה מעט, גחנה מעליי והתחילה למצוץ לי.
"נכון" דנה הסתובבה מעט לעברי, "אבל יש דרך יותר טובה להעמיד לו אותו" היא חזרה ונשכבה על הגב, "בוא" סימנה לי לשבת לה על הבטן ותמכה בשתי ידיה בשדיה העסיסיים, "שים אותו פה" הזמינה אותי להניח את הזין בעמק הקסום שבין שדיה וידעתי בדיוק מה היא רוצה ממני, התיישבתי, נשען על ברכיי כדי לא להעמיס עליה, הנחתי את הזין בין שדיה וברגע שהיא לחצה ועטפה אותו התחלתי לזיין לה אותם ודנה צדקה, יש משהו בלזיין שדיים יפים כאלה שהעמיד לי אותו צ'יק-צ'ק.
בזמן שאני זיינתי לדנה את הציצים אימא שלה התכוננה, קודם הוציאה בקבוק ג'ל סיכה מהשידה שליד המיטה והניחה אותה לצידה, נשכבה לצידי על הבטן וסידרה כרית גדלה מתחת לאגן שהרימה והבליטה את ישבנה, שוכבת ופניה אלינו, מביטה בנו ומחייכת.
"תשים לי, בבקשה" היא חייכה לעברי והושיטה לי את הבקבוק ג'ל כשקמתי מדנה וזקפתי עומדת זקורה ומתוחה, "הוא כל כך גדול הגבר-גבר שלךָ" הוסיפה בקול מתפנק.
הזלפתי לה כמות נדיבה לפי הטבעת, "תן לי" דנה נעמדה על ברכיה לצידה והתחילה לעסות לה את הפתח הֶקָּפוּץ, "שים לה עוד, באמת גדול הקטן שלךָ" היא ציחקקה והוספתי עוד כמות נדיבה, "זהו, עכשיו היא לרשותךָ" דנה זזה מעט ופינתה לי את הדרך ואימא שלה שלחה ידיים לאחור ופישקה חזק את פלחי ישבנה.
עליתי ונשכבתי עליה, מרים את האגן ומכוון עם היד את הזין אל הרקטום המשומן, "כן" היא גנחה בתשוקה שראש הזין נלחץ אל הפתח המכווץ, "כן, שם, תכניס לי" היא המשיכה באותו קול משתוקק והתחלתי ללחוץ, לרגע הפתח הצר חסם את דרכי אבל עוד דחיפה והשער נפרץ, "כן! בתחת, תכניס לי בתחת!" היא צרחה באקסטזה כשראש הזין נבלע בישבנה, תוקע לאט, נותן לה להתרגל לפולש אבל גם להרגיש כל סנטימטר שחודר לטוסיק שלה, "כן, תכניס לי, תכניס" היא עודדה אותי להמשיך, "כן, דנה'לה, תני נשיקה" ושתיהן התנשקו, נשיקה צרפתית רטובה.
לרגע שכבתי עליה כשכל הזין נקבר עמוק בישבנה ואז "דנה'לה, אני אוכלת בתחת!" רות צווחה כשהתחלתי לזיין אותה, "כן, תמשיך, תמשיך" היא התנשפה והייתה מין תשוקה עמוקה בקולה, "אתה יודע מה אומרים על זה?" היא הפתיעה אותי.
"שאת אוכלת בתחת?" חזרתי על אותן המילים שלה.
"גם," היא התנשפה, "וגם שזה השער צדיקים יבואו בו" היא ציחקקה, "כן שף, תמשיך, אני אוהבת ת'סלמי שתקעת לי" והיא פישקה בידיה חזק את פלחי ישבנה, כאילו מזמינה אותי להכנס עוד קצת.
רות היא לא האישה הראשונה שאני מזיין בתחת ולא! אני אומר אישה כי עם גבר לא עשיתי את זה! ואני חייב לציין שאומנם עשיתי את זה אבל במסורה, בדרך כלל הן נתנו לי את זה כמתנה, או אם תרצו פרס, אבל אף אחת מהן, עד רות, לא גמרה מזה ורות כן, גומרת, מודיעה בקול, בלי בושה, מתנשקת עם הבת שלה ומבקשת שאמשיך והייתה אפילו פעם שניה, די מהר, רק שהפעם גם אני הצטרפתי אליה, גמרתי איתה בגמירה משותפת, נעצתי את עצמי הכי עמוק שהצלחתי, הרגשתי את הכיווצים החזקים גם בפי הטבעת שלה ויריתי מטח אחר מטח של שפיך גברי חמים וסמיך עמוק בתחת שלה.
כשהזין התדלדל והחליק מתוכה התגלגלתי ונשכבתי על הגב לצידה, מצד אחד שלה אני ומהצד השני הבת שלה. "מיציתי" רות התנשפה אחרי רגע ארוך של שתיקה, "אני את עונתי קיבלתי," היא ציחקקה, "אם אתם רוצים להמשיך תעברו לחדר של דנה".
"בוא!" דנה קמה והושיטה לי יד מזמינה, לא משאירה ספק בקולה שהיא רוצה, שהיא עדיין לא מיצתה. הלכתי אחריה, כבר בדרך היא הודיעה לי שאחרי המקום שבו ביקרתי הרגע היא חייבת לרחוץ אותי והובילה אותי לחדר האמבטיה.
היא אכן רחצה אותי, ליתר דיוק רחצה לי אותו, עמדנו מתחת למים החמים, היא מאחורי, צמודה ומחבקת והיא סיבנה ורחצה לי אותו ולא רק רחצה, גם העמידה אותו מחדש רק שכשכבר רציתי להשעין אותה על הקיר ולזיין אותה היא עצרה אותי, "לא פה, במיטה, אני רוצה שתרכב עלי!".
רכבתי עליה, היא עומדת על ארבע ואני מעליה, מעל ישבנה המוצק, עומד
בברכיים מכופפות, אוחז במותניה ודוהר, מזיין בתנועות ארוכות וחזקות המרעידות את גופה ודרך המראה הגדולה על הקיר מביט בשדיה הרוקדים בקצב נעיצותי, קדימה ואחורה, ימינה ושמאלה, "צעדי" ריקוד של זיון משובח, וגם היא, כמו אימא שלה, לא שתקה, "כן שף! תתקע אותי שף!" היא גנחה בקול שטוף זימה, "כן שף! אני מתה על הזין שלךָ" היא צרחה וגמרה, "עוד שף! כן ככה, חזק" היא עודדה אותי להמשיך, להדהיר אותה לעוד שתי גמירות מפנקות לפני שגם אני גמרתי, לצערי לא יחד, טיפה אחריה.
אותו לילה ישנתי איתה רק שבבוקר, אם חלמתי על מציצת בוקר טוב, זה לא התגשם, כשהתעוררתי הן כבר ישבו סביב האי במטבח, לבושות, וכל שנשאר זה לאכול איתן את ארוחת הבוקר שהן הכינו, ארוחת בוקר של בנות ששומרות על גיזרה, חצי אשכולית שאוכלים עם כפית וצלחת גרנולה עם יוגורט עיזים.
אפילוג
לאט לאט התחילו הקלות, הסגר נגמר, גם המסעדות התחילו להפתח עם הרבה הגבלות, פחות סועדים, מרחק גדול בין שולחנות, עוד כמה אילוצים ולשמחתי הבעלים החליטו לפתוח וגם חלק גדול מהצוות החליט לחזור ולא להמשיך לקבל דמי אבטלה.
יחסי היזיזות שלי עם דנה המשיכו, שוב תמיד ביוזמתה אבל התדירות עלתה ותמיד זה התחיל במסרון שלה "הפות שלי מתגעגע, אפשר לרדת?" או לפעמים "השקע שלי מתגעגע, אפשר לרדת?" ואני עונה כמיטב המסורת "הפין שלי ואני נשמח לארח" או "התקע שלי ואני נשמח לארח" בהתאמה והיא הייתה יורדת והיינו מזדיינים עד העצמות כמו שהיא קוראת לזה, זיון חזק ופרוע מלא מיצים ותשוקה ו…לפעמים היה גם "הפותים שלנו מתגעגעים, רוצה לעלות?" ואני הייתי בא בריצה והיינו עושים את זה בשלישיה ותאמינו לי, הפֶטִיש של אימא שלה היה לאכול בתחת, ולאכול בתחת היו המילים שלה, ואני שמחתי לעזור לה לממש אותו ו…אם זה לא מספיק אז כשהתחדשו הטיסות ודנה חזרה להסתובב בעולם התחילו להגיע אותם מסרונים והפעם מאימא שלה והיא הייתה יורדת ללילה של סקס מענג, בהתחלה היא הייתה מנרתקת אותי, אתם יודעים, בתנוחת הקאו-גירל (Cow-Girl), בסוף הייתי עושה אותה בישבן, נותן לה את הפֶטיש שלה, ובין לבין היא הייתה מפתיעה אותי בתנוחה מיוחדת, לפעמים אפילו שתיים, תלוי בכוח שלי, ולפי המגוון נראה שכל ה'קמה-סוטרה' צרוב במוח שלה, ו…כן, דנה ידעה, היא זאת שלפני הטיסה הראשונה שלה ואחרי זיון טוב שכבה בחיקי ושפשפה לי, העמידה לי אותו מחדש, ואז, רגע לפני שעשינו את זה שוב, לחשה לי באוזן "כשאני בחו"ל אימא שלי ביקשה רשות לרדת אליךָ, אתה יודע, שהשריר לא יתנוון," והיא לחצה על הזין הנוקשה העטוף בכף ידה שלא יהיה ספק לאיזה שריר בדיוק היא מתכוונת, "אז תעשה לאימא טובה" ציחקקה והשתפדה לי, דוהרת לעבר האורגזמות שלה.
לפני שבוע חגגנו לדנה יום הולדת, למתנת יום הולדת היא ביקשה ארוחת שף בעירום רק שהפעם הייתה לי גם סו-שפית לעזרה, אימא שלה! ולא, לא עשיתי לה הנחות, אם השף בעירום גם הסו-שפית בעירום! ואתם יודעים איך זה במטבח, על כל מה שהשף אומר לעשות הסו-שפית צועקת "כן, שף!" ומבצעת וניצלתי את זה עד תום כדי למזמז אותה ואפילו יותר, כשבפינת האוכל דנה התענגה על הפילה-מניון שהגשתי לה אני, במטבח, חגגתי בַּכּוּס-של-האימא-שלה.
++ The END? ++
להגיש מרק בעירום?! טיפה אחת לא במקום והלך על הקטן.
בתחת אחרי ארוחה כזאת – לא מומלץ.
ועדיין למרות שהכל הצליח לו – אחלה סיפור.
נחמד ומגרה
סיפור מעולה! בין הטובים ביותר שלך!
תודה
מעולה. תמשיך….