סיפור מאת שמואלי
דינה
ליל שבת. ישבנו אני ובעלי שמולי בפינה נסתרת במרפסת של המלון ביחד עם החברה שלי חני ובעלה דוד והצטמררנו מהרוח הסתווית שנשבה בחוץ. זאת הייתה אחת היציאות הראשונות שלנו לחופשה מאז החתונה שלנו כמעט שנה קודם לכן, והיציאה הראשונה המשותפת עם חברים.
כולנו היינו עייפים מהיום שעבר, שבעים עד להתפקע, ומעט מבוסמים מהיין ששתינו בסעודת שבת. אני ושמולי ישבנו על ספסל אחד וחני ודוד על ספסל אחר ממול, וריכלנו על פרשיות חמות שרצות עכשיו במגזר. התיישבנו במרחק אחד מהשנייה, אבל לאט לאט אני ושמולי נצמדנו, היד המוסתרת שלו נוגעת בי בעדינות בגב תוך כדי שהוא מספר בהתלהבות על המריבה בין משה גליק מהקייטרינג לחתן שלו שפתח מסעדה חדשה ממש מולו.
השמלה החדשה ששמולי קנה לי – שמלת סריג בצבע כחול-אפרפר עם צווארון מדומה – עמדה עלי נהדר אבל חשפה את הרגליים שלי מעט יותר מהרגיל. התקשיתי למצוא תנוחה שגם תהיה נוחה לי וגם לא תחשוף יותר ממה שכבר חשוף. לבסוף, חלצתי את הנעליים וקיפלתי את הרגליים על הספסל ואז נשכבתי על הספסל והנחתי את הראש על הברכיים של שמולי.
זאת הפעם הראשונה שממש נגעתי בו מול מכרים שלנו. בבית שלנו, כשאף אחד לא רואה, אנחנו נורא פיזיים אחד עם השנייה. בירח דבש שלנו באמסטרדם גם העזנו לתת ידיים ואפילו לרקוד קצת ביחד בערב בכיכר דאם. אבל מול המשפחה והחברים שמרנו עד עכשיו על הכללים הנוקשים של הקהילה ובקושי העברנו דברים מיד ליד. בתוכי רציתי כבר תקופה לעשות את הצעד הזה. הכללים הקשוחים והצבועים של הקהילה לא מתאימים לי ולא מצאתי סיבה להמשיך לשמור עליהם כשאני בזה להם בליבי. גם שמולי בכיוון שלי אבל לא ממש יצא לנו לדבר על זה.
בתוכי התחוללה סערה כשהחלטתי לחצות את הגבול הזה הערב, מול חני ודוד, ולעשות את הדבר ההו כה חמור, לגעת פיזית בפומבי באהוב ליבי. כמעט התחרטתי תוך כדי, אבל הנה, עשיתי את הצעד הזה ושום דבר נורא לא קרה. להיפך, אני מרגישה עכשיו אהובה וקרובה לשמולי, בוהה בו מלמטה וטובעת בעיניים הכחולות והיפות שלו. שמולי עכשיו צוחק ממשהו. אני כבר לא כל כך מקשיבה ויותר מרגישה את הזרם בינינו. את הכימיה. הוא פתאום מביט בי, עמוק לתוך העיניים, ואז פשוט מלטף אותי בשתי הידיים, יד אחת יורדת בעדינות מהמצח לכיוון הפאה שלי, והיד השנייה מלטפת את הזרוע שלי בתנועה איטית, עולה ויורדת. הרגשתי את האש שבתוכי מתלקחת.
נהיה שקט לכמה שניות, ואז דוד אמר שהוא עייף ושהגיע הזמן לבדוק את המיטות של המלון. קמנו כולנו והתחלנו לחזור לכיוון החדרים שלנו. אני ושמולי הלכנו מלפנים. הוא כרך זרוע סביבי ולחש: "את כל כך יפה עם השמלה הזאת, את מטריפה אותי". הסתובבתי לרגע להחליף מבט עם חני שהייתה מאחורינו והספקתי לראות אותה מנשקת קלות את דוד. כשקלטה שהסתובבתי חייכה אליי קצת במבוכה והתרחקה מדוד, אבל הם המשיכו ללכת מחזיקים ידיים.
*
הגענו מכיוון החצר אל החדרים שלנו. חני הזמינה את החדרים בשביל כולנו והיא בחרה שני חדרי גן צמודים עם כניסה נוחה מהחצר. היה ממש אפשר להרגיש את המתח המיני באוויר כשנפרדנו בחופזה ונכנסנו כל זוג לחדר שלו. הגפנו את הדלת והווילונות ומיד התחלנו להתנשק ולהפשיט אחד את השנייה. פתחתי כפתור אחרי כפתור בחולצת השבת שלו והורדתי אותה ומיד אחריה את הציצית והגופיה. הוא הרים את השמלה מעל הראש שלי והסתבך עם הפאה. עצרתי אותו לרגע והורדתי את הפאה בזהירות תוך כדי שהוא משחרר את החזיה שלי. עד שמצאתי מקום שמור לפאה שלי הוא כבר היה עסוק בלמולל את הפטמות שלי בצורה שמוציאה אותי מריכוז. עצרתי אותו לרגע רק כדי לנשום ואז נתתי לו להשלים את ההפשטה שלי. הוא הניח את השמלה שלי על הכיסא בעדינות ואז במהירות הוריד ממני את החזיה הפתוחה.
הוא התרחק לרגע ופתח את הדלת של חדר השירותים כדי להאיר קצת את החדר. הוא פתח מספיק כדי שנוכל לראות אחד את השנייה אבל לא הרבה יותר מזה, כי אסור שיהיה ממש אור כשמתייחדים. הוא תמיד עוצר בשלב הזה ומסתכל על הגוף העירום שלי מהצד. אפשר ממש לראות אותו נדלק ממני וזה כל כך כיף. זה השלב שבו הוא גם מתחיל לדבר גס. "הגוף שלך מטריף אותי. איזה ציצי מושלם" הוא אומר בקול עבה. "גם לך לא חסר" אני עונה, מסתכלת עליו, ואז אנחנו מתחבקים ומתנשקים. תוך כדי הנשיקות הוא ממולל ביד אחת את הפטמה שלי, וביד השנייה מוריד לי את התחתונים. אני מורידה לו את המכנסיים ומגלה את האיבר המאוד ער שלו. הוא מתחיל לכבוש עם היד שלו את האזור המקודש שלי. בעדינות ובהדרגה הוא מתקרב יותר ויותר. מתחיל עם ליטוף עדין של הפלומה ושל הרגליים, ולאט לאט נכנס פנימה, מחפש את הדגדגן שלי ועוקב אחרי התגובות שלי כדי למצוא את המקום הנכון. אני שמה יד על האיבר שלו, אוהבת להרגיש אותו ער וגדול, ויודעת שהוא כאן לכבודי. הוא מוצא את הנקודה שמוציאה אותי מאיזון ומתחיל לטפל בה. אני מתמסרת אליו לגמרי. הוא מנשק אותי בפנים ובצוואר ומלטף את הפטמות והבטן שלי ביד אחת, תוך כדי שהיד השנייה שלו עושה בי נפלאות גדולות. אני כל כך אוהבת אותו. העונג כובש את כולי ואני נעלמת בתוך הענן של האורגזמה הראשונה. ואז עוד אחת. רועדת לגמרי אני עוצרת אותו ומשכיבה את שנינו על המיטה. אנחנו מתחבקים בלהט, נושמים ביחד, שואבים חום אחד מהשנייה.
נרגעתי קצת ורציתי להתחיל לפנק את שמולי, אבל אז הבנתי שאני שומעת קולות מהחדר השני. "אתה שומע את זה?" שאלתי אותו והוא הקשיב רגע ונרתע כאילו חטף זרם חשמלי: "זאת חני, לא?". הקול היה נמוך, כמעט ולא נשמע, אבל היה אפשר לזהות בבירור את חני נאנחת ומתנשפת מעבר לקיר. "וואי, לא נעים" אמר שמולי בחיוך קטן. היה נדמה שהסיטואציה מדליקה אותו. הוא שכב על הגב, האיבר שלו זקור עד לקצה, והקשיב בשקט תוך כדי שאני מחבקת אותו מהצד, מנשקת ומלטפת אותו. פתאום נלחצתי כי הבנתי שאם אנחנו שומעים אותם אולי הם גם שמעו אותנו. "אני גם מרעישה ככה?" שאלתי. "את מרעישה בצורה הכי מתוקה ומגרה בעולם" הוא ענה, מנשק אותי על השפתיים.
"אבל שמעו אותי לדעתך?"
"אם כן, הם בטוח התגרו ונהנו", צחק שמולי.
"אתה נהנה מלשמוע אותם ככה?"
"יש בזה משהו מגרה. את לא נהנית מזה?"
חשבתי על זה לרגע. דמיינתי אותם מעבר לקיר, חני עם הידיים על הקיר והשמלה הלבנה שלה מופשלת. דוד עירום לגמרי חודר אליה מאחור ברכות, נכנס ויוצא. לש את החזה שלה. זה הדליק אותי נורא.
דחפתי את שמולי והשכבתי אותו על הגב. עליתי עליו תוך כדי שאני מחזקת את האיבר שלו עם היד שלי ואז החדרתי אותו לתוכי. רכבתי עליו תוך כדי שאנחנו מקשיבים לצד השני של הקיר. לצד האנחות, אפשר עכשיו לשמוע קולות קצובים של המפגש בין הגופים. הרגשתי בעננים. מתנועעת הלוך ושוב ומענגת את עצמי באמצעות האיבר שלו, הרגשתי שאני שוב מתקרבת לאיבוד שליטה. הסתכלתי לשמולי בעיניים והתאמתי את התזוזות שלי להנאה שלו. הנשימות שלו התקצרו והמבט הפך לא ממוקד. "אני גומר דיני, אני אוהב אותך, את כל כך כוסית ומתוקה, אין עלייך" הוא לחש תוך כדי שליחת זרמים של אהבה אל תוכי והתנשקות אוהבת פה אל פה. קרסתי מתנשפת לצידו. שקט השתרר וגם הקולות מהחדר השני פסקו.
*
התעוררתי מתוך חלום מוזר. בחלומי אני וחני בחדר שלנו בסמינר בירושלים. הקור הירושלמי מקפיא אותי ואני לבושה בפיג'מת החורף האהובה עליי ומתכרבלת בשמיכת הפוך שלי. חני נכנסת לחדר לבושה בשמלה הלבנה שלה ומתקרבת למיטה שלה, אבל אז מורידה את השמלה ונשארת רק בתחתונים. היא אומרת "תעשי לי מקום" ונדחפת לתוך השמיכה שלי. היא מחבקת אותי ומבקשת "תחממי אותי כמו שאת יודעת" ואנחנו שולחות יד האחת לשנייה, מחממות האחת את השנייה בעדינות. איכשהו פתאום גם שמולי שם, מחמם את שתינו ואנחנו אותו. הוא מחבק אותי ואז חני כבר לא שם וזה רק אני והוא.
בשלב הזה כבר הייתי ערה וחמה נורא במציאות. שמולי חיבק אותי מאחור ולש פיטמה ביד אחת ודגדגן ביד השנייה. אני חושבת שהתעוררתי מגמירה אחת ואז גמרתי שוב.
אחרי שהתאוששתי קצת התחלתי לטפל בו. התחלתי לטפל באיבר שלו עם היד שלי, מושכת קדימה ואחורה, לוחשת לו שהאיבר המדהים שלו מטריף אותי. האיבר גדל ומתקשה לי ביד ואז אני מתרוממת ומפשקת את הרגלים שלו. אני מתכופפת ככה שהוא יכול לראות את הגוף שלי ומקרבת את הפה שלי. מלקקת בהתחלה, ואז בהדרגה מכניסה ומוציאה אותו בתנועות קצובות. עם הידיים אני מלטפת את הבסיס של האיבר תוך כדי שאני שואבת אותו פנימה והחוצה. החזה שלי מתנועע והוא מסתכל עליי מהופנט, הנשימות שלו נהיות שטוחות. אנחנו מביטים זה על זו עמוק בעיניים ואני רואה איך הוא מתקרב לקצה. אני מכינה את הכניסה שלי ומוודאת שהיא לחה ומוכנה. אני מגבירה את הקצב של המציצה וכשהוא מתחיל לגמור אני מיד מתיישבת עליו ומחדירה אותו לתוכי כך שאת רוב הגמירה הוא עושה בפנים.
"מצטער שהערתי אותך" הוא אומר לי אחרי שנרגענו קצת. עקרונית יש בעיה להתחיל יחסי מין כשאחד מבני הזוג ישן, אבל כבר הסכמנו בינינו שאנחנו מרשים לפנק אחד את השני מתוך שינה ככה שזה חוקי. נראה לי. "היית קרה וסקסית כל כך שהייתי חייב לחמם אותך".
"מצחיק שאתה אומר קרה" אני מחייכת, "ממש חלמתי שאני בסמינר בירושלים בחורף מתכרבלת במיטה שלי".
"אוקיי, זה די מסביר את זה שהזכרת את חני" אומר שמולי. "זה מסביר מה?" נחרדתי. "את אשכרה אמרת חני מתוך שינה. יותר מפעם אחת" הוא צוחק." היא הייתה שם איתך?". "כן" הודיתי, אבל שמרתי לעצמי את הפרטים. "זה היה די סקסי" אמר שמולי, "היה ממש כיף לראות איך את נדלקת ונכנסת לעניין". "גם לי היה מדהים" עניתי, מחבקת ומנשקת אותו. "בואי נתכסה כמו שצריך הפעם" אמר שמולי וכיסה אותנו בשמיכה של המלון, "לא נשאר הרבה זמן לישון עד הבוקר". התחבקנו ונרדמנו.
מעוניינים
יש המשך?
הסיפור הכי מדליק שקראתי לאחרונה
סיפור מחרמן
העם דורש המשך
סיפור מחרמן ומדליק. ניכר שהכותב באמת מכיר את העולם החרדי. בבקשה תמשיך
סיפור מדליק,חייב המשך.
צריך איזה טוויסט בעלילה
אהבתי בגדול אבל היה חסר משהו
תודה בכל אופן
סיפור מדליק,חייב המשך.
מעוניינים בסקס
סיפור מעולה שדורש המשך!!!!