האלמנה

מאת מר נווגה בפייסבוק

את החוויה שעברתי עם האלמנה עברתי לפני עשר שנים.

כגבר לא פנוי אני בדרך כלל מנסה לפנות לנשים לא פנויות למפגשי סקס וזאת מכיון שאיני רוצה להרוס את המסגרת בה אני נמצא.

אני גבר בשנות הארבעים המאוחרות השבע מאד מבחינה מינית בבית, אך עדיין חש צורך לצמרר את שערותיי בזרועותיה של אשה אחרת מידי פעם בכמה זמן. אני משתדל להיות זהיר על מנת לא להרוס את הקיים. מודע לגבולות שצריכים להישמר.

החלטתי לחדש את המנוי שלי באקס לאב לשבוע אחד על מנת לשאוב כמה מספרי טלפון חדשים. כשהנשואות השיבו פני ריקם החלטתי להרחיב את החיפוש לאלמנות. הפרטים עליה היו מעטים למעט עובדת היותה אלמנה בישוב דרומי, דבר שמאד התאים לי.

שלחתי לה הודעה קצרה והיא חזרה אלי. הבהרתי שהנני מחפש קשר מיני בלבד והיא נענתה בחיוב שזה מתאים לה. לאחר מספר חילופי אימיילים הצלחנו לארגן כעבור שבועיים מפגש. היא הגיעה ברכבת לעיר לוד, שם אספתי אותה ונסענו לצימר בבן שמן. בנסיעה לשם החלפנו מספר מילים על חייה, בעלה שנפטר לפני הרבה שנים ועל ילדיה. בסה"כ אשה נאה למדי, לא יפיפיה אך בהחלט אשה שאפשר ונעים יהיה לענג. פניה היו קצת עצובות אך קיויתי שמצב רוחה ישתפר.

הגענו לצימר, היא הדליקה את הנרות, התחלנו להתפשט במבוכה קלה, ונכנסנו לגאקוזי שאותו מילאנו מבעוד מועד. שמתי לב מיד לעובדה שאזור חלציה חלק לגמרי והבנתי ממנה שאינה מגלחת אלה עושה שעווה. רגליה היו מאד חלקות וגופה מאד נעים. שדיה רכים , לא בדיוק זקופים אך לא ממש נפולים, קצת כבדים. ישבנו במים וליטפתי את רגליה, מעסה את כפות רגליה בידי האמונות. כפי שהבטחתי לה באימיליים, עיסיתי את רגליה במים ולא היה ספק שהמגע גרם לה קורת רוח. הבנתי שמדובר באשה שיש לה חסך במגע, במיוחד בחודשים האחרונים מאז שנפרדה מבן זוג. השיעמום גרם לה להיכנס לאתר אקס לאב ולחפש יציאה משיגרה.

המשכתי לגעת בגופה ברגישות המתחייבת, לא פוסח על אף סנטימטר של עור, מעסה ומלטף את רגליה . לאחר מכן היא התיישבה בין רגליי כשגבה מופנה אלי והתחלתי לעסות את כתפיה ואת רקותיה , מידי פעם מלטף את שדיה ואת בטנה. בשלב זה היא החלה להתחמם והיא הפנתה את ראשה אלי , פותחת את פיה ומתחילה לנשק אותי בחושניות. לשונותינו משתרבבות ומלקקות זה את זו בנשיקה סוערת. התחלתי לעסות את הפות שלה תוך כדי הנשיקה וקולות של תשוקה וערגה בקעו מגרונה.

הצעתי לה לעבור למיטה, יצאנו והתייבשנו ונשכבנו במיטה המשכנו בהתעלסות שלנו כשאני מלקק את כל גופה החלק. ירדתי עם פני לאזור חלציה והתחלתי ללקק את הפות היפה והחלק שלה. היה לה טעם נהדר וטעים ולא עבר המון זמן עד שנוזלים טעימים החלו לזרום ממנה והישקו אותי. גופה פירכס במשך כרבע שעה למגע לשוני, מידי פעם הכנסתי אצבע תוך כדי ליקוק וראיתי את גופה רוקד לעומתי. לאחר כרבע שעה של ליקוקים ושאיבות של הדגדגן המגורה שלה גופה פירכס במשך כחצי דקה באורגזמה מדהימה. עלי לציין שהמון זמן לא ראיתי אשה מפרכסת בצורה כזאת, נשים רבות חוו אורגזמה אך האלמנה היתה פשוט רעבה מאד וגופה הרעב התמסר אל לשוני ואצבעותיי. נתתי לגופה להרגע ולאחר מכן המשכנו במחול האהבה.

בשלב הבא נשכבתי על גבי והתחבקתי איתה. היא שמה את ראשה על בטני, מלטפת ואני מלטף אותה. כך עברו כמה דקות עד שנשימתה הוסדרה. היא החלה מלקקת את בטני ועוברת אט אט לאזור חלצי מתחילה במלאכת עינוג הכלי שלי. מגישה אותו לתוך פיה, מלקקת קלות מסביב, את העטרה ולאחר מכן מחדירה אותו לתוך פיה ומתחילה להקשיח אותו אט אט. הליקוק היה ארוטי מאד ותוך דקותיים הזין שלי היה מוכן במלוא עוצמתו. ביקשתי ממנה שתחדור אלי ואכן היא עלתה עלי והחדירה את הפות הלח שלה לאורך הזין שלי, בתחילה משפשפת אותו קלות עם זיני ואחר כך מחדירה אותו אט אט לתוכה. לשתי את ידי בשדיה מביט אליה והיא החלה עולה ויורדת עלי. תוך כדי עליה וירידה הרגשתי גם איזה רעידה קלה אצלה. אחזתי בישבנה, מפסק אותו קלות ועוזר לה במלאכת העליה והירידה במורד הזין שלי. כבר לא יכולתי להתאפק יותר ויריתי את מטעני החם לתוך הכוס החמים שלה.

היא נשכבה עלי, צמודה ממתינה להסדרת נשימתי ולבסוף ירדנו מהמיטה ונכנסנו לגאקוזי. המים היו חמימים ונדרשנו להוסיף מים חמים. ישבנו בגאקוזי, מלטפים שוב זה את זו.

לאחר כרבע שעה כשיצאנו מהמים, וזאת לאחר שזללנו כמויות שוקולד וכמובן יין שהיה בצימר, האלמנה נשכבה על המיטה וביקשתי ממנה לשכב על בטנה. התחלתי לעסות את גבה ואת ידיה במשך כרבע שעה בשמן תינוקות שהבאתי. יש לי המון סבלנות כשמדובר בעיסוי אשה ואני אוהב לראות את הגוף שלה מתמוגג מהעיסוי. היא גנחה מהנאה תוך כדי העיסוי החזק שלי. בשלב מסוים החלטתי לעבור למסג' קצת יותר ארוטי. מרחתי שמן גם עם בטני והחזה שלי. ליטפתי את ישבנה ונשכבתי על גבה, מעסה אותה עם כל גופי. התנהלנו כך במשך חמש דקות כשכלי זיני מתחיל להתקשח מהמגע עם הישבן שלה. התחלתי להחדיר את הזין אט אט לכוס שלה ולצורך זה הרמתי קלות את אגנה ע"י הנחת כרית מתחת לבטנה.הזין החל להתקשח עוד בתוך הכוס שלה שהיה כבר רטוב. היא גנחה ונאנחה ותוך כדי חדירה הנחתי אצבע רטובה על פתח הישבן שלה. לא התכוונתי לרמוז לה שאני רוצה אנאלי, כי זה לא ממש הקטע שלי. אך היא הפתיעה אותי והתחילה להחדיר את זיני לתחת שלה. הייתי מאד מופתע ומיד המשכתי להחדיר את הזין עמוק יותר והתחלתי לזין אותה חזק. המזגן היה חם מאד, כי זה היה בתקופת החורף והתחלנו מאד להזיע תוך כדי הזיון. החדירה לישבן שלה נמשכה כחמש דקות. עלי לציין שלא הבאנו וזלין או שמן תינוקות כך שהחדירה לא היתה חלקה, אך מאד מסעירה לדעתי ולא עברו כמה דקות עד שלא יכולתי להתאפק יותר ויריתי את מטעני בתוך ישבנה.

נפלנו שדודים, אך מרוצים.

התקלחנו ויצאנו חזרה לדרכנו.

Loading

תגובות ? (אין צורך להזדהות)

דילוג לתוכן