לתחילת הסיפור, חלק 2, חלק 3, חלק 4
אני די נסער ממה שראיתי. מהכל. מעומר המדהימה אליה כה התגעגעתי. מאיילת אשתי הפריג'ידית שהתגלתה כלוהטת. מהעובדה שעומר חזרה סוף סוף ולא נעלמה לה מיד…
בהמשך השבוע היא מתאמת עמי בהודעות מה יקרה. עומר תגיע לסיבוב שני עם איילת. אני אצפה בהן מהרכב ואחכה לסימן ממנה. הסימן, כשהיא תגיד, "איילת, את כוסית מספר 1".
היום המיוחל מגיע. אני מתמקם בחנייה המקורה של בניין סמוך, בקצה. מדליק מצלמות. הנה זה מגיע.
איילת, קטנה וצחורה, בשמלה שחורה וקצרה, כוסית אמיתית, המתיחות ניכרת בה כשהיא הולכת אל הדלת. הוספתי מצלמה באזור הכניסה כי החמצתי עניינים בשבוע שעבר. בדלת עומדת עומר שלי. הכוסית שלי. החושנית שלי. המטריפה אותי. כרגיל היא לבושה פשטות. ג'ינס ארוך צמוד וטריקו לבנה מחמיאה ומבליטה. היא נושאת עמה תיק. בשנייה שהיא נכנסת איילת מתנפלת. מדביקה אותה לקיר.
"עומרררר, עומרררר, כל כך חיכיתי. אני כבר לא יכולה, בבקשששה ממך, בבקששששה, תזייני אותי. אני בוערת. אני רועדת, אני בקושי עומדת, אני כל כך כל כך רוצה אותך עומרררר, בתוכי."
עומר שלי מסתכלת בה במבט משועשע. היא באטרף איילת, זה ברור. האישה הקרה אוהבת השליטה שלי היא כחומר ביד העומר.
"רגע, איילת", היא מחייכת. מחבקת. "אני מרגישה שמישהי פה התגעגעה אלי…"
איילת מהנהנת. תולה בעומר עיניה כמו ילדה קטנה.
"מישהי פה גם אוננה עלי?"
שוב הנהון נמרץ.
"כל יום?"
הנהון.
והיא נושקת לה בעוצמה אדירה. ואיילת מתבלבלת, מתערבלת, נאנחת, ונוהמת. והנשיקה העמוקה נמשכת ונמשכת. כשעומר ניתקת, אייילת מביטה בה מלמטה, "אני רועדת, עומררררר, אני חייבת שתגמרי אותי כדי שאוכל להמשיך לתפקד."
עומר מסובבת אותה בגבה אליה, מתכופפת ובאחת מסירה תחתוני איילת. הנוהמת מחורמנת. מאחור היא מגישה אותם לפיה של איילת, תוחבת אותן ברוך, ממלאת את פיה. איילת מצידה מקבלת אותן אל תוך פיה בתאווה. עומר מוליכה אותה אל השולחן בפינת האוכל. היא מרכינה את איילת אל השולחן כך שרגליה ישרות אך פלג גופה העליון רכון אל השולחן, היא מעלה את שמלתה מעלה ובאחת דוחפת לה 3 אצבעות קשות ומפמפמת אותה בעוצמה. איילת המופתעת, עוברת מ 0 ל 100 בשנייה.
"אווווווווווווווו", פיה חסום וקולותיה עמומים אך ניכר בה כי היא באקסטזה מטורפת, ועומר דופקת ועומר מפמפמת. ואיילת גומרת. ובוכה. וגומרת. ובוכה. "עוממממררררר, אוייייי עומממממרררררר, אווווווו."
עומר חודלת, שולפת אצבעותיה, מסובבת אותה אליה. לאיילת אין שום רצון משלה, היא כמו בובה שלה. ועומר מוציאה מפיה את התחתונים ומביאה אצבעותיה הטבולות במיציה של איילת אל תוך פיה. ואיילת עושה כל מה שעומר מצפה שתעשה. היא מלקקת אצבעותיה בתאווה ובהתמסרות. והיא תולה בה עיניה כמו כלבלב המצפה לליטוף.
עומר מוציאה ממנה אצבעותיה ומחבקת. "די, חמודה, הכל טוב, עומר כאן והכל יהיה טוב."
גם איתה, כמו איתי, עומר היא המבוגר האחראי. מת על הבחורה הזו. ומעריץ אותה.
היא מלטפת לחייה ואוספת דמעותיה.
"תודה, עומר, אני לא יודעת מה קרה לי. את כאילו כישפת אותי…"
"את פשוט גילית או נזכרת, כמה טוב זה סקס טוב."
"גיליתי. כי מה שהיה לי עם בעלי, היה אולי סקס אבל לא היה טוב וגם הוא התרחש לפני שנים רבות."
אאוץ'.
הן מתקשקשות ומתלטפות. ואני תוהה מי בינינו מעריץ יותר את הילדה המדהימה הזו, איילת או אני?
"חשבתי שתקבלי אותי עם כוס יין, במקום זה התנפלת עלי…"
"דווקא הכנתי יין… אולי נתחיל מחדש?"
עומר מתחייכת, הולכת אל תיקה וחוזרת אתו. "גם אני חשבתי עלייך השבוע."
עיניה של איילת נפערות. היא מאושרת.
"את יודעת איך אני קוראת לך ביני לביני?"
"???"
עומר מוציאה מן התיק שלה שקית קטנה. איילת. תמהה, סקרנית.
היא שולה מן השקית תחתוני נשים לבנים, פשוטים, קטנים. מציגה אותם בפני איילת. בחזית יש הדפס אדום בוהק "הכוסית שלי".
איילת ממש מתרגשת. אפילו דומעת, "באמת את קוראת לי כך?"
ועומר מהנהנת. ואיילת מחבקת. ואני קצת מקנא. אני ברכב חושב שעומר היא משהו מיוחד. ממש. החושניות בהתגלמותה.
"מה מרגש אותך, מותק, זה שאני קוראת לך 'כוסית' או זה שאני קוראת לך 'שלי'?"
"שניהם..מממש… מרגשים אותי. כבר שנים שלא חשבתי על עצמי ככוסית, וזה כייף לי שבחורה מהממת וסקסית כמוך חושבת שאני כזו. ו… זה שאת קוראת לי 'שלי' כמעט גורם לי לבכות."
עומר מלטפת אותה ברכות ואיילת ממהרת ללבוש תחתוניה החדשים. עומר מחייכת בשובבות, יוצאת מהבית ומקישה. איילת פותחת. הן נושקות זו לזו על הלחיים. איילת מזמינה אותה פנימה.
בסלון. יין אדום. יושבות על הספה.
"אז מה גברת לוי, איך עבר עלייך השבוע?"
"געגועים ואוננות."
"ובעלך?"
"הוא ממש לא בעלי, אם כבר אני הבעלים שלו. אבל אם את מתכוונת אם הוא שם לב, אז לא."
"והגוף שלך?"
"אני רוצה לפצות אותו. על כל השנים. אני רוצה לאהוב אותו. לענג אותו. אני רוצה גם לענג אותך, עומר."
"זאת הכוסית שלי".
"את באמת חושבת?"
"חד משמעית."
איילת מאושרת. מספרת שקנתה את השמלה לכבוד המפגש. עומר מבקשת שתקום, רוצה לראות אותה. איילת קמה, מדגמנת. עומר קמה אליה.
זה מתחיל. עומד לי כמו טיל. הן נצמדות להן, שתי הנשים של חיי. המבוגרת הדקה הנמוכה הבהירה, והצעירה המלאה הגבוהה והשחומה. הפכים משלימים.
עומר מתדבקת אל איילת בנשיקה עמוקה. איילת נושקת, נרגשת, נאנקת. עומר עוזבת שפתיה ועוברת ללקק פניה. שואבת גבותיה, לוקקת אשמורותיה, נושקת ריסיה. גולשת אל צווארה. איילת כשבויה, לגמרי נפעלת. לאחר מספר דקות עומר רוחקת, "היי, כוסית, אני אישית מיציתי את השמלה שלך…."
היא רק אמרה, אפילו לא ביקשה, וכבר איילת ממהרת ופושטת, נותרת מולה בחזייה שחורה חצי שקופה ותחתוני "הכוסית שלי" הלבנים. היא נראית טוב, הבת זונה, זו האמת. עומר אינה מסתערת עליה אלא קמה, סובבת סביבה, נעמדת מאחוריה. היא גבוהה ממנה, שדיה בצווארה. התרגשותה של איילת ניכרת בה. בקושי נושמת. ועומר מעסה מעט את שכמותיה, אחר גולשת בידיה אל שדיה, מוחצת, פוחסת.
"אווווו עומרררררר, זה כל כך… נעיםםםםם ליייי."
ועומר ממשיכה לעסות. "אמרו לך פעם, גברת לוי, שהשדיים שלך מדהימים?"
"האמת שלא, את הראשונה."
בת זונה. כשעוד שכבנו הערצתי את גופה ואת שדיה. היא תמיד ידעה שברגע שתעלה עלי ותגרה בי את שדיה, אני נמס.
והעיסוי-חירמון נמשך. ידה של עומר בשדיה, ובשנייה היא מסיטה את שערה של איילת ונושכת את צווארה מאחור. איילת מגביהה קולה, "עומממממררררר את מבעירה אותי שובבבב, עומממררר", והיא עוברת לגניחות רמות, בלתי נשלטות. "אווווו, אהההה, אייייייש"
עומר מצדה מוצצת ומדי פעם לוחשת, "כן, כוסית שלי, כן כוסית שלי, כןןןןן."
ואיילת כמו חמאה, ועומר, "כןןן כוסית שלי, את רוצה אותי כל כך, את הכי רוצה אותי בעולם."
ואיילת, "כןןןן… כןןן… כןןןןןן." נראה לי שזו הייתה אורגזמה ארוכה ומתונה.
וכבר עומר מסובבת אותה אליה, "נראה לי שזה הזמן שלך, כוסית שלי, להוריד ממני את החולצה."
ואיילת, כנשוכת נחש, "סליחה עומר, סליחה ממש, אני שוכחת לענג אותך. את פשוט מכשפת אותי ואני שוכחת הכל". והיא פושטת מעל עומר חולצתה מציגה לראווה את שדיה המופלאים. עגולים, זקופים, חלומיים ואת פטמותיה הכהות הבולטות. אני באוטו נאנק בתאווה. איזו שלמות. אסור לי לגמור אבל אני מה זה קרוב. ואיילת מסתערת ובולסת אותם. דקות ארוכות. היא מוצצת, היא נושקת, היא נושכת. וגונחת כל הזמן בעונג מחורמן, איזה כייף לה. היא גולשת אל הבטן ומוצצת ונושקת אותה. מסיימת בטבור וכבר משילה מעל עומר את מכנסיה, מותירה אותה בתחתון שחור פשוט ומרשים הפרוס על תחת לא קטן. היא כורעת ומלקלקת תחתוניה, ועומר מחליטה להסירם. איילת מוצצת אותה וידה של עומר בעורפה, מדבקת אותה אל כוכה. "כן כוסית שלי, כןןןןן."
היא לא גומרת אך בהחלט מתענגת. עד שהיא מרימה את איילת אליה. מחבקת אותה ותוך כדי מסירה חזייתה ומתדבקת למציצה. היא כובשת את השדיים הקטנים של אשתי בתנופה. מתנתקת לרגע, "אני. מתה. על השדיים שלך. כוסית". פניה של איילת זורחים ועומר חוזרת למצוץ.
ואז… בפתאומיות… היא מניפה את איילת באוויר ואיילת מחבקת אותה ברגליה. התמונה הזו מטריפה אותי. ועומר נושאת אותה אל הספה, מורידה אותה ומשילה תחתוניה למציצה.
הלשון של עומר, חזקה כמעט כמו זין אבל רגישה כמו לשון. ומה שקורה עם איילת בדקות הבאות הוא… חלום…. בלתי נתפס.
היא מתפתלת, היא נאנקת, היא מייללת, היא ממררת, היא גונחת וגם צועקת.
ועומר מפליאה בה לקיקתה ונשיכתה. משחקת בדגדגן, נכנסת אל כוכה, יוצאת לנשיכת ירכה וחוזר חלילה. בשלב האחרון ממש קשה להבין מה איילת אומרת…"עו…ממממממררררר… אאנננננני….ממממתה, אתתתת מחססססס-לת אותייייייי".
כשעומר ניתקת ומתיישבת על הספה איילת ממשיכה לשכב. מסדירה נשימה.
איילת מתיישבת. מחבקת אותה כמו ילדה. ברור מי כאן הבכירה. המובילה.
"את חושבת שגם אני אדע אי פעם לענג אותך ככה?"
"א. הניסיון הוא חשוב.
ב. עוד לא סיימתי אתך."
ואיילת מתמרחת על שדיה בחיבוק המראה עד כמה עומר חשובה לה.
"עומר", היא נושאת מבטה מעלה, "את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים… בואי לחדר השינה שלי." והיא קמה. אישה. קטנה. 38. עירומה. שיער ערוותה גזום. לראשונה.
גם עומר קמה. "אני כבר מגיעה. חכי לי כשאת יושבת על קצה המיטה. יש לי בשבילך הפתעה."
אני נדרך, עובר למצלמה של חדרנו. ממתין לבאות. מתי היא כבר תגיד את הסיסמא?
עומר היפה, הגדולה, נכנסת לחדר. הגוף הגדול, השדיים האדירים ו…ואוו, יש לה זין שחור גדול המחובר לגופה ברצועות.
איילת נרעדת, "מממה זה עומר?"
"זה, כוסית, הזין השחור שלי שעוד רגע תמצצי ואחר כך ייכנס לתוכך. הוא יענג אותך כמו שלא עינגו אותך מעולם, כוסית."
איילת נדהמת. נאלמת. מעכלת. עד ש.."ואוו. את… הולכת לזיין אותי, עומר… אני כל כך רוצה אותך בתוכי."
"ואחר כך את תזייני אותי, כי גם אני צריכה אותך בתוכי מותק…אבל קודם כל בואי למצוץ לי, כוסית."
איילת, בהכנעה, במסירות, כורעת למרגלות עומר. ומחדירה. את הכיפה. ועוד קצת. אבל עומר, ידה בעורפה, מזיינת לה את הגרון. מחדירה את כולו אל פיה. היא משתדלת, איילת, אבל כמעט נחנקת, ומריירת, ועומר אינה מרפה. "כן כוסית… כן כוסית…כןןןןןן."
וכשהיא מרפה סוף סוף, איילת מסדירה נשימה. נלהבת.
"אני רוצה שנעשה את זה בצד שלו", איילת אומרת, משועשעת, "צחוק הגורל. כל היום הוא מאונן…שלפחות המיטה תחווה זיון", והיא מצחקקת ברוע לב. ועוברת לצד שלי במיטה.
היא נשכבת לתנוחה מיסיונרית, עומר עולה אל המיטה אך ניגשת אל ראשה של איילת, מכה קלות עם הזין השחור על פניה, קצת מחדירה אל פיה.
"מתרגשת, כוסית?"
"האמת שכן…"
"כמה זמן לא זיינת?"
"המון. לפחות 5 שנים."
"שערורייה. בעלך הוא הפראייר הכי גדול בעולם."
עומר יורדת למרגלותיה, מחככת בה איברה השחור בעוד ידיה מטפסות אל שדיה. היא מקרבת פניה אל איילת, מוצצת סוחטת נושקת אותם, ואיברה מפלרטט עם פתח כוכה של איילת. שתיהן גונחות. נאנחות. נאנקות. היא משחקת עם האיבר , נוגעת לא נוגעת אך אינה חודרת.
"עומרררררר…בבקשששששה….זייני אותתתתתי כבררררר."
אך עומר נהנית מן הגירוי, מושכת.
"בבקשששה, עומרררר… אני מתחנננננתתת".
היא עוצרת תנועתה לרגע. מתכווננת. ו… חודרת בעוצמה. ויוצאת. ושוב חודרת. ובכל חדירה היא אומרת:
"איילת"
"את"
"כוסית"
"מספר"
" 1".
חייב לצאת. אבל התמונה הזו. של האישה הסקסית של חיי, כשהיא טוחנת את אשתי הפריג'ידית עם זין שחור ארוך, זו תמונה מהפנטת. אגנה נע בתנועה מהממת. איך אפשר לעצור מלהביט?
אבל אני מתגבר ויוצא. וכעבור דקה אני בבית.
כשאני פותח את דלת חדרנו איילת בטירוף. היא זועקת וצועקת ונאנקת וגומררררררת.
ואז אני צועק, "מה. זה. צריך. להיות!!!!?"
עומר יוצאת ממנה בחופזה. איילת ממש מפוחדת. עיניה המומות. לא מבינות. שרועה לפניי בעירומה. איזה כייף לראות אותה כך, כשכל הביטחון העצמי וההתנשאות שלה מולי נושרים ממנה. היא מתיישבת במיטה, עומר קמה ונעמדת לצד המיטה. אני ממול.
"את לא מתביישת, איילת? שנים שאת אומרת לי שאת א-מינית, שאין לך חשק מיני. ועכשיו את מזדיינת במיטה שלי עם הזנזונת הזו שמכניסה לתוכך זין שחור?"
שתיקה ומבוכה.
ואני צועק. "אני הולך לדפוק אותך איילת. עם הילדים ועם הבית. עם הכל. ואת…" אני פונה לעומר. מביט בה. מביט בשדיה המושלמים. מתבלבל. קופא מולה. נאלם. ויוצא בסערה לסלון.
בפנים אמורה עומר להרגיע אותה. להציע לה שהיא תבוא להרגיע אותי. תציע לי נישואין פתוחים, שהרי גם היא וגם אני איננו אוהבים… ואז תפתה אותי. אחרי שאיילת תסכים לנישואים כאלה הדלת פתוחה בפני עומר.
אני על הספה. מליט פניי בכפותיי.
"אדון לוי", עומר ניצבת לה מעלי בעירומה המושלם, היא הסירה את הסטרפאון. אך אני איני מביט בה. אני רואה את איילת החוששת בפתח חדרנו. מביטה ומקשיבה.
"אני לא מעוניין לדבר אתך…זנזונת"
"אדון לוי", היא חוזרת. בשקט. "אתה ואיילת הייתם במשבר. חזרתם רק למען הילדים…לא היה ביניכם סקס כבר שנים." הכל לפי התכנית.
"זה נכון אבל זה לא משנה…" ואני עדיין לא מביט בה.
"יש לי הצעה בשבילך, אדון לוי."
ואז היא קרבה אלי ואצבעה בסנטרי, מרימה מבטי אליה. שוב, אני הילד והיא הבוגרת. תמיד כך איתה. אישה ממכרת. איזה עיניים טובות ואהובות לה. וכמה שהתגעגעתי אליה. לראות אותה. לשמוע. להתעלס.
"תסתכל אלי", היא מצווה. אני מביט.
"מהיום אתם תחזרו להיות זוג אמיתי. שמכבד את השני. שמענג את השני. שמזיין את השני.
אבל כדי להשוות ביניכם, כדי לפתוח את התקופה הזו אני אשכב אתך."
אני שותק. משפיל מבט. מבולבל. מעורער. זה לא מה שהיא אמרה שתגיד. מה לעשות?
"ראיתי איך בלעת את השדיים שלי במבטך, אדון לוי. איך ננעלת עליהם. שנינו יודעים שאתה מת לזיין אותי."
איני מגיב. היא ממש קרבה אלי, עומדת מעלי.
"יש לך אישה שהיא כוסית אמיתית, אדון לוי, ואתה תחזור אליה עוד מעט. אבל עכשיו תסתכל על השדיים שלי, אדון לוי. עכשיו!"
אני מסתכל.
"רוצה אותי?"
איני עונה.
"רוצה אותם?" והיא מהדקת ידיה על שדיה האדירים.
מהנהן מובס.
"אבל יש לי תנאי…." (עומר).
"???(אני)
היא הולכת אחור. "רד על ברכיך."
"???"
"עכשיו."
אני יורד. היא קרבה אלי. רגליה כמעט נוגעות בפניי.
"תתנצל על שקראת לי זנזונת. תגיד, 'עומר אני מתנצל שפגעתי בך וקראתי לך…"
אני מדקלם. ומוסיף, "אני באמת מתנצל עומר. פשוט מה שראיתי הבעיר את כעסי."
היא מתחייכת. "מה שראית הבעיר בך עוד כמה דברים…"
מהנהן.
"עכשיו תנשק לי את הרגליים."
ואני נושק לרגליה וחובק אותן. ואני נרגש ממגעה. מתחיל בשוקיה ועולה אל ירכיה. כל כך התגעגעתי לאישה הזו.
עומר, ידה בעורפי, מדבקת אותי אל רגליה. ואני נושק ונושך. ואיילת בעירומה מתבוננת. עומר המדהימה מסירה ידה מעורפי, מרחקת פניי מרגליה. היא פושטת מעלי חולצתי. מקימה אותי.
עומד מולה ו… היא מדבקת עורה לעורי. מניחה אותי במקום שלה השמור רק לי. בעמק שבין שדיה. ושנינו דוממים. חיבוק אימהי בין שדיה האהובים. ומבחינתי, אין עוד דבר בעולם. רק מגעה ושדיה האהובים. רק אחר כך שדיה הקסומים מלחכים את גופי ואני נאנק בלהט. אני אוהב כל פיסה מגופה הנאדר. והיא נושקת לי. תחילה בעדינות, אך חיש קל היא מתפרעת לה על שפתיי ובתוך פי. אני נאנק ומגביר גניחותיי. וכבר היא ניתקת ומשילה מכנסיי. עומד לי טיל ותחתוניי צמודים. והיא סוגרת ידה על איברי. "אני רואה שיש לנו עם מה לעבוד כאן אדון לוי…" וידה ממשיכה לשחק בו מבעד לתחתון. אני בעולמות אחרים. היא שמה כפותיה על לחיי. "ילדון אתה." והיא מדבקת פניי אל תוך שדיה. "תהיה ילד טוב ותמצוץ אותי כמו שצריך", היא אומרת ואני מסתער על מופלאיה וסוגד להם וחומד אותם. אני מוצץ ולוקק והיא מעודדת ומלטפת. בשלב כלשהו ידה על קודקודי, מפעילה לחץ ומכריעה אותי למרגלותיה. ואני מסתער על איברה. מוצץ לוקק נושך. ועומר שלי מתמוגגת ממגעי.
עומר. שלי.
אני נותן עבודה שם למטה עד שהיא אותי מקימה. היא רומזת לאיילת להתקרב ומורה לה באצבעה על הספה. "שב ליד אשתך ילדון", והיא דוחקת אותי אל הספה לצידה ו…היא מסירה תחתוניי. ו…מוצצת אותי.
והיא יודעת למצוץ עומר שלי. תחילה רק עוטפת את הכיפה. לוקקת-שואבת. אחר מחדירה קצת יותר. עכשיו כשהוא רטוב היא אוחזת אותו בידה ומאוננת אותו תוך שהיא כורעת למרגלותיי ובולעת את אשכיי.
"עו—–ממממררר", אני נטרף. והיא משחררת שאיבתה לרגע ושוב שואבת את האשך. "אווווווו, אני מתתתתת". איילת ממש לידי ו….היא מלטפת את פניי. ברוך. בתאווה. אני בהלם. האישה שנראה היה שממש סולדת ממני…מלטפת אותי. מניפולציה או אמיתי?
עומר עושה עוד 'ויש' על אשכיי וחוזרת אל איברי הזקור המגורה. עכשיו היא בולעת אותו כולו וכשהוא בתוכה לשונה משוטטת, עוטפת, גופפת, חושפת, היא מדהימה.
ידיי בשערה, "עומרררר….אני….לא יכולללל….יותרררר. לאאאאא. עוממממרררר…"
אני גומר בעוצמה אדירה. בתוכה. היא שואבת אותי תוך כדי גמירה ואני אשכרה בוכה.
"אווווווייי עומר, זה היה….." וידה של איילת בקרקפתי משלימה את האירוע. האקט המיני המענג של חיי.
עכשיו עומר לוקקת בטני, עולה אל חזי. מחרמנת אותי. עובדת עלי. אבל אני מרוקן.
"אני יודעת מה יטעין אותך", היא אומרת ופונה אל איילת. "לכי לחדר, שימי עלייך את התחתונים שקניתי לך ותביאי לי את הזין שלי."
אני נבהל.
היא רואה את מבטי. לוטפת. "אל תדאג ילדון, אני לא הולכת לזיין אותך בתחת…"
איילת חוזרת בעירומה הנאה לבושה תחתונים לבנים בכיתוב אדום בוהק "הכוסית שלי". היא מהממת. היא מגישה לעומר את הזין השחור והיא מרכיבה אותו ומהדקת רצועות.
אני על הספה. נטול בגדים ונטול און. הן עומדות די סמוך אלי. עומר נצמדת לאיילת לנשיקה עמוקה וחמה. איילת ממש רוטטת תחת מגעה. בתום הנשיקה עומר מסובבת אותה בגבה אליה, כשאיילת בפניה אליי. היא מעסה שכמותיה. איילת נאנקת. ידיה יורדות אל גבה, מפוקקות אותה ושוב עולות אל השכמות. אחר היא סוגרת ידיה על שדיה הקטנים הנאים. מעסה גם אותם. אנקותיה של איילת מתעמקות. נגנחות. עם אגנה היא דוחפת את 'איברה' אל אחוריה הכסויים.
"אז מה אתה אומר על הכוסית שלי?"
איני עונה, אך אני מרותק למראה המחשמל. לאחר זמן מה יד אחת של עומר גולשת אל תחתוניה של איילת, מבקעת לה דרכה אל איברה. כל זאת בעוד ידה השנייה פוחסת את שדה, ממוללת את פטמתה. היא גם נושכת את צווארה. איילת בהתפרקות.
"עומרררר…. אני עוד פעםםםםם….כוללללי….רועדת….בקושי יכוללללה……לעמודד."
באחת היא חודלת, הופכת אותה עם פניה אליה ונושקת לה עמוקות. עומר מכוונת אותה אל משענת הצד של הספה, בסמוך לי. היא משילה תחתוניה ומוצצת אותה. בעוצמה, כמו שהיא יודעת. את הקולות של איילת אי אפשר לתאר.
היא נשנקת והיא מייללת והיא ממררת. והיא אומרת, "כןןןן עומממממרררר, כןןןןן. עודדדד. חזזזזקקקק." והיא ממש בוכה ומתדמעת. עומר מסיימת מציצתה ומתכווננת אל פתחה עם האיבר השחור. היא אינה חודרת רק מלחכת. ומלחכת…ומלחכת.
"עומממממממר….בבקשששששה. תזייני אותתתי כבררררר."
"מה?", עומר מתעללת.
"בבבבקקקשששה ממך, עומממררר. תזייני אותתתתתי כברררר."
"רק אם בעלך יאשר…"
אני מהנהן.
"בקול רם, אני רוצה לשמוע אותך."
"תזייני אותה, עומר."
"תבקש יפה."
"אני מבקש שתזייני אותה עומר."
ואז היא אותה חודרת. ובועלת. ושוגלת. ומפמפמת. בעוצמה אך בקלאס. מ-ד-ה-י-מ-ה.
האיבר השחור מתנועע אל תוך אשתי, בעוצמה ובהתמדה.
איילת גומרת באנקה ארוכה עמוקה.
"אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אההההההההההההההההההההה".
הזין שלי עומד כמו טיל.
ואז עומר יוצאת ממנה ועומדת מולי. מעלי.
"בוא ילדון, בוא תטעם את הכוס של אשתך שלא טעמת שנים."
ועיניה בורקות. מזמינות. היא אינה משפילה אותי. רק מזיינת.
ואני יורד למרגלותיה ו..בולע את הזין השחור הספוג במיציה של אשתי (האהובה?) וזה כייף לי. וטעים לי. ונעים לי. ומחרמן.
עומר מהדקת ידה על עורפי ומזיינת לי את הגרון. חזק. אני נחנק אבל אוהב כל כך את הבחורה המדהימה החושנית המושלמת הזו. אף פעם לא מצצתי זין. אבל עומר. עוממממרררר.
ואז היא יוצאת ממני. עומדת לה כך מעלי.
"מה אתה אומר על הכוסית שלי?"
"שהיא כוסית. והייתי רוצה שהיא תהיה גם שלי." לא תכננתי לומר את זה אבל זה מה שיצא ממני.
היא רומזת לי לקום. אני קם.
"מה את אומרת כוסית?"
איילת כורעת לרגליי. מביטה בי מעלה. "אני גם רוצה". והיא מוצצת לי. היא, ששנים לא רצתה בי, מוצצת לי. וזה נעים. אפילו מרגש. לרגע היא עוצרת ואומרת, "אני מרגישה שעומר פתחה בי את המיניות שלי. ואני רוצה שנחזור להיות בני זוג. כמו פעם מזמן." והיא חוזרת למצוץ אותי. כשהיא עוצרת לרגע אני מרים אותה אלי. ולראשונה מזה שנים אנו ננשקים. בלהט של חתן וכלה. והעולם מסתחרר. והיא הכוסית שלי. ואני מפשיט אותה. ומוצץ אותה. וחודר אותה. ומפמפם אותה. לראשונה מזה חמש שנים אני. מזיין. את אשתי.
והיא גומרת וזועקת וכייף לנו כל כך.
אני על הספה. ואיילת הכוסית שלי עולה עלי. ואני מזיין אותה בעוצמה. ואוהב את שדיה הקטנים המתוקים. ושנינו נאנקים. שנינו בוכים. ממררים. ו… גומרים.
כשאנו נרגעים אנחנו מגלים.
עומר.
החושנית. החלומית. איננה.
זיינה אותנו. עינגה אותנו. חיברה אותנו. ונעלמה.
אימהית ומדהימה.
עומר שלי.
אחלה סיפור
וואו