איך הפכתי לזונה

Loading

סיפור מאת אנונימי

היום הראשון.

זה קרה כשהייתי בן 26. סיימתי את לימודי תואר שני בתולדות האמנות בדגש על הרנסס באיטליה והחלטתי לעשות טיול אמנות רציני באיטליה. למדתי גם איטלקית 4 שנים כך שהייתי מוכן. נחתתי ברומא ועברתי מגלריה לגלריה המשכתי לפירנצה ונהנתי מכל רגע. וכך מצאתי את עצמי מגיע ערב אחד לעיירת חוף ציורית בשם סאן ג׳יאקומו. לקחתי חדר במלון קטן ארוחת ערב והלכתי לישון. למחרת בבוקר אחרי ארוחת הבוקר לבשתי בגד ים והלכתי לחוף הקרוב פרשתי לי מגבת והתחלתי להעביר את היום בסבבה. מתישהו בצהרים אספתי את עצמי לאחד מבתי הקפה/בארים המצויים ליד החוף הזמנתי לי בירה והתיישבתי ליד שולחן שותה ומשקיף לים. בעודי לוגם להנאתי פנה אלי גבר מבוגר יחסית ושאל באיטלקית אם אפשר לשבת. הסתכלתי עליו הוא ניראה לי בסביבות גיל 50 גבר גבוה נאה שיער שחור קצר מאפיר קצת בצדדים. עיניים ירוקות כתפיים רחבות כרס קטנה לבוש מכנסי פישתן לבנים וחולצת כפתורים פתוחה מעט שאפשר היה לראות את החזה השעיר שלו. עניתי לו שכן והוא התיישב והציג את עצמו כפדריקו ושאל לשמי. דניאל עניתי והתחילה שיחה נעימה שלשמחתי אני מתמודד בה עם האיטלקית שלי ברמה סבירה. פדריקו שאל מאיפה אני כי היה ברור שזו לא השפה שלי. אמרתי ישראל והוא הביט בי בהפתעה. אני לא נראה ישראלי רגיל.

זה הזמן לתאר איך אני נראה. הסיפור המשפחתי שלי יכול למלא ספר. אבא שלי נולד באיטליה לאמא איטלקייה יהודיה ולאבא שהגיע לאיטליה מסנגל. הוא עשה עלייה ועבר לגור בארץ בגיל צבא. אחרי הצבא הוא הכיר את אימה שלי שהיתה חצי יפנית חצי ישראלית. וכך נולדתי אני תערובת מושלמת  שיער שחור חלק עיניים שחורות טיפה מלוכסנות וגוף צבע לבן בהיר חלק כמעט לחלוטין. פדריקו אמר לי שיש לי מראה מאד יחודי ושהוא ישמח לצלם אותי. הוא הוציא כרטיס ביקור שלו בו כתוב שהוא צלם דוגמנות והסביר לי שהוא גר קרוב וישמח אם נלך אליו הביתה לסטודיו שלי לסשן צילומים. התחלתי להגיד כן לא לא יודע. ופדריקו אמר אל דאגה זה לא בחינם. אני משלם לך 500 יורו לצילומים. לקח לי בדיוק 3 שניות להסכים הוא נתן לי את הכסף במזומן וקמנו והלכנו אליו הביתה 10 דקות הליכה שבה הוא הסביר לי מה הוא מתכנן.

פדריקו אמר לי שיש לו פרויקט בו הוא מצלם בחורים צעירים בשלושה מצבים כפול 2. כלומר צילום בלבוש ילד. צילום בלבוש נער וצילום בלבוש גבר. ואח״כ אותו הדבר רק צילום בלבוש ילדה צילום בלבוש נערה וצילום בלבוש אישה. אני בטוח שבאותו הרגע הפנים שלי הפכו אדומים מהתרגשות. תמיד נמשכתי לנשים אבל איך שהוא לא ברטה של לשכב איתן. היתה לי תמיד פנטזיה של ללבוש בגדי נשים, לא נמשכתי לגברים וממש לא חשבתי שאני הומו אבל היתה לי משיכה עזה להיות לבוש כאישה. והתרגשתי בצורה מטורפת מכל שזה הולך לקרות.

נכנסנו אליו הביתה. לקרוא לזה בית זה אנדרסטייטמנט. זו היתה אחוזה נכנסנו משער ברזל גדול שהיה ממוקם בחומה גבוהה שהקיפה חצר ענקית. ראיתי בריכה בצד אחד ולידה ג׳קוזי גדול עם באר משקאות לידו. והבית עצמו היה עצום. נכנסנו פנימה ופדריקו הוביל אותי לסטודיו שלו. זה היה בעצם חדר גדול מאד עם כל מיני מנורות תאורה שונות ומשונות וכמה מצלמות ושמשיות שמחזירות אור בקיצור סטודיו צילום רציני ובו כמה ספות וכיסאות פדריקו אמר שהוא מכין קוקטייל ושאל אם אני מעשן. עניתי שכן אז הוא פתח מגירה והוציא משם צלחת מלאת קססת מריחואנה ואמר לי לגלגל לנו ג׳ויינט בזמן שהוא הולך להתקלח רגע. הכנתי וישבתי לעשן ושתיתי את הקוקטייל היה טעים. לא משהו מוכר אבל טעים. פדריקו חזר אחרי כרבע שעה כשהוא לבוש בסוג של חלוק משי יפה התיישב לידי לקח את הג׳ויינט עישן והתחיל לגלגל נוסף. אחרי שסיימנו את הג׳ויינט הוא ביקש ממני ללכת להתקלח גם ואז נוכל להתחיל. הלכתי ועשיתי מקלחת נעימה ובה התחלתי להרגיש משהו מיוחד. המים היו מאד נעימים לי על העור הרגשתי טוב. סטלה רגועה ונעימה ותחושת מגע נעימה במיוחד. חזרתי אל הסטודיו והתיישבתי ליד פדריקו לעשן. אחרי כמה זמן אמר לי פדריקו בוא נתחיל. הלכנו לחדר ארונות בצד הסטודיו והוא התחיל להוציא בגדים. הוא הלביש אותי כילד והתחיל לצלם. אח״כ הלביש אותי כנער ועוד כמה תמונות ואז הלביש אותי בחליפה שלושה חלקים לצילומי גבר. במשך כל החלפות הבגדים האלה יצא שהוא נגע בי קצת בכתף, ברגל , בגב התחתון ,בעורף בפנים וגם בישבן. נגיעות קלות לא משהו מיוחד. לא רק שזה לא הפריע לי המגע שלו היה נעים במיוחד, וכל הזמן רציתי שיגע בי עוד. אחרי צילומי הגבר הוא אמר בוא נעבור לצד הנשי.

הוא הלביש אותי כילדה במין שמלה פרחונית וצילם כמה תמונות. ואז הלביש אותי בחצאית עור וג׳קט ג׳ינס כנערה וצילם עוד כמה תמונות.

ואז עשינו הפסקה קטנה עישנו עוד קצת והוא הכין לי עוד משקה כמו קודם כסיימנו הוא אמר עכשיו הגיע הזמן שתהי אישה.  זה ריגש אותי ברמות פסיכיות. הוא הוציא לי בגדים. חוטיני תחרה שחור עם חזיה תואמת, ביריות עם זוג גרביונים שחורים עד הירך. שמלת מיני אדומה עם גב חשוף וקולר בד שחור קטן. בשלב הזה הוא דיבר אלי בלשון נקבה והסביר לי שזה בשביל להכניס אותי לדמות. זרמתי איתו בשמחה. הרגשתי סקסי בטירוף ומרוגש כמעט מעבר ליכולותי. כשהוא סיים להלביש אותי הוא לקח כמה צעדים אחורה והביט בי בהערכה.

את נראת מושלם הוא אמר יפיפיה כל כך סקסית כל כך ממש מדהימה. זה גרם לי להרגיש טוב במיוחד. הוא התחיל לצלם תוך כדי שהוא נותן הוראות בימוי מה לעשות. תעמדי ככה, תסתכלי לשם, ועכשיו ככה ועכשיו ככה. ואז הוא שאל את מוכנה לקצת תמונות סקסיות. עניתי שכן והוא אמר טוב בואי נוריד את השמלה. ואז ישבתי שם על אחת הספות לבוש רק בהלבשה התחתונה הסקסית והוא מצלם.

אז פדריקו אמר לי עכשיו תחשבי שאת זונה. כן יופי תני לי מבט סקסי.. יופי ילדה טובה רדי לרצפה כן סתכלי עלי זונה סקסית יופי כן מה את רוצה? בואי לפה על ארבע. התחלתי להתקדם לכיוונו. יופי זונה קטנה. מה זונה צריכה? בואי מאמי. מה את רוצה? זין? כן זה מה שאת רוצה? זין בואי בואי תקבלי והוא מצלם ומצלם ואני כולי מסוחרר מתרגש מתקרב אליו על ארבע והוא מצלם ואז הגעתי ממש קרוב אליו הוא עומד מעלי מצלם ואומר את רוצה זין זונה שלי ובלי לחשוב עניתי כן.

הוא שם את המצלמה בצד ואמר לי את מדהימה. קבלי מה שאת רוצה והוא פתח את החלוק שלו ומול הפנים שלי פתאום ראיתי זין. אף פעם לא ראיתי זין כל כך מקרוב הוא היה יפיפה. כ15 סנטימטר אורך קצת עבה (יותר משלי זה בטוח) עם עורלה שמכסה את הקצה. הייתי שם על ארבע על הרצפה כשהזין כ 5 סנטימטר מהפנים שלי.  ופדריקו אמר קחי אותו ביד מתוקה. שלחתי יד כמתוך חלום ונגעתי בו. זה היה מדהים הרגשתי את הזין ביד שלי חם וקשה. פועם קצת רך ונעים. יופי זונה קטנה אמר פדריקו. קחי אותו בפה ולפני שהבנתי מה קורה איתי פתחתי את הפה והתחלתי למצוץ. פדריקו גנח בהנאה ואני שם על ארבע מתחתיו כמו זונה בסרט פורנו מוצצת לו את הזין. הזין שלי עמד בטירוף הפטמות שלי היו כל כך זקורות שהרגשתי שהן עושות חור בחזיה. מצצתי ומצצתי כמו שראיתי בסרטים ופדריקו תפס לי את הראש והתחיל לזיין לי את הפה תוך כדי שהוא אומר לי כמה אני טובה כמה אני יפה כמה אני זונה. וככה הוא זיין לי את הפה כמה דקות עד שפתאום הוא גמר לי בצעקה בפה כשהוא ממשיך להחזיק לי בראש ולא היתה לי ברירה אלה לבלוע את כל מה שגמר לי בפה. הוא הרים אותי על הרגליים והתחיל לנשק אותי בתשוקה ואני פשוט נמסתי לזרועותיו החזקות. הוא הלקח אותי ביד והלכתי אחריו. נכנסנו לחדר המקלחת שם הוא הוריד לי את הביגוד ונכנס איתי למקלחת. מנשק למקק מלטף ורוחץ אותי. לאט הוא הוריד אותי על ברכי ונתן לי למצוץ לו שוב. וכשהזין שלו נעמד שוב הוא סובב אותי והתחיל להתעסק לי בחור תחת. ההרגשה היתה מדהימה הוא ליקק ואז הכניס אצבע ועוד אחת וזיין אותי עם האצבעות עם סבון וזה הרגיש מטורף. הזין שלי עמד כמו יתד ברזל והפטמות שלי כמו זוג יהלומים. ואז הוא הוציא את האצבעות ואמר קבלי את הזין זונה שלי. והוא התחיל להחדיר לאט אבל בנחישות. הרגשתי כאב נוראי צעקתי הוא עצר ויצא ומיד נכנס שוב לאט אבל הפעם כאילו נפתחה הטבעת שסוגרת והזין שלו חדר פנימה עד הסוף. הרגשתי אותו ממלא אותי זה היה מדהים וככה הוא התחיל לזיין אותי לאט פנימה הזין נכנס ויוצא כואב אבל נפלא. אני גונח עם כל חדירה והוא מגביר את הקצב מזיין ומזיין ומזיין ואני מתחתיו באקסטזה צורח כן כן כן עוד עוד. הזין שלי בוער ואני מרגיש שאני בא ופתאום גומר בכמויות שלא ידעתי שיש בלי לגעת בזין אפילו והוא ממשיך דופק אותי עוד ועוד ועוד עד שפתאום הוא גמר בשאגה בתוכי ויצא. נמרחתי שם על האמבטיה והוא קם הרים אותי לעמידה ושאל איך את? הכל בסדר? כן עניתי בלחש. הייתי המום מסוחרר מרוגש מסופק. כל כך הרבה רגשות תקפו אותי. רגע גבר זיין אותי עכשיו וזה היה טוב! רגע בלעתי זרע קודם ועכשיו הוא גמר לי בתחת. ואני גמרתי את הגמירה הכי מדהימה שהייתה לי בחיים ואפילו לא נגעתי בזין. הוא שטף את שנינו שוב ויצאנו מהמקלחת. התנגבנו והוא לקח אותי ביד אחריו לחדר שינה הושיב אותי על המיטה ואמר חכי לי פה רגע זונה יפה שלי. כבר חוזר. הוא חזר אחרי כמה דקות עם ג׳ויינט מפלצתי ונתן לי להדליק. קחי מאמי שלי הוא הביא לי מין כותונת תחרה שחורה והתלבשתי ישבנו שם על המיטה ועישנו ואז הוא התחיל ללטף לי את הרגל. נדלקתי שוב מיד והתיישבתי עליו מנשק אותו.  והוא חייך ואמר את הולכת להיות זונה טובה. נרדמתי שם אחרי זיון סוער נוסף ואחר כך …

8 מחשבות על “איך הפכתי לזונה”

  1. סיפור מעולהההה אני אישה שאוהבת מנויישים וזה חירמן אותי מאוד

    הגב

תגובות ? (אין צורך להזדהות)

דילוג לתוכן